UŽÍVATEĽSKÉ MENU
VÝBER JAZYKA
Späť Detailný filter
Späť Detailný filter
Späť
Späť

Blog na tému Kanonkop

Odísť z témy

Svetové vína, ktoré by ste mali určite ochutnať v roku 2022

24. 03. 2022

Najviac prekvapení sa dá prežiť s vínami sveta. Tieto vína disponujú pozoruhodným nadšením pri ich výrobe, vášňou ich autorov, ale aj charakterom pôvodu, ktorý vychádza z dokonalého poznania prostredia, kde vznikajú. S kúpou netreba otáľať, pretože ich ceny rastú rýchlejšie,  než sme očakávali. Rastislav Šuták, someliér WinePlanet a Corner & Co.

Inšpirujte sa: Európske vína, ktoré by ste mali určite ochutnať v roku 2022 , Slovenské vína, ktoré by ste mali určite ochutnať v roku 2022

Čítať viac >

Top vinohradnícke oblasti, ktoré by ste mali v roku 2022 navštíviť

26. 01. 2022

Teraz, keď sa cestovanie za vínom pomaly obnovuje, tím Wine Folly vytvoril voľne prístupného cestovateľského sprievodcu vinohradníckymi oblasťami, ktorý má pomôcť vinárstvam a oblastiam zasiahnutým pandémiou.

Odporúča TOP 10 vinohradníckych oblastí, ktoré by ste mali v roku 2022 určite navštíviť.

Čítať viac >

Fľaša ako pridaná hodnota k exkluzivite

09. 09. 2021

V dnešnej dobe zohráva dôležitú úlohu pri výbere vín dizajn fľaše, ktorý dáva vínu pridanú hodnotu k predajnosti a odlíšeniu sa.

V nasledujúcom článku sa dozviete ako sa dizajn fľaše vyvíjal, zaujímavé typy fliaš a aké sú trendy. Prinášame vám tiež tipy na exkluzívne fľaše, ktoré zaručene očaria.

Čítať viac >

Významné novinky na planéte vína

19. 01. 2021

Rok 2020 nám všetkým priniesol pre koronu množstvo starostí a obmedzení. Ale napriek tomu sme vám doviezli veľa nových vín a rozšírili sortiment o nové vinárstva.

Jednoducho sú to novinky, ktoré stoja za prečítanie a ochutnanie.

Čítať viac >

Najobdivovanejšie vínne značky sveta roku 2020

17. 04. 2020

Medzinárodne uznávaný časopis Drinks International uverejňuje každý rok v apríli rebríček, ktorý sa volá Most admired wine brands 2020. Uvádza 50 najobdivovanejších vínnych značiek sveta.

Čítať viac >

Kanonkop Pinotage Black Label prvý krát na Slovensku

10. 03. 2020
Kanonkop patrí k popredným rodinným vinárstvam Južnej Afriky v oblasti Stellenbosch. Vinárstvo dnes vedie 4. generácia rodiny - Paul a Johann Krige.…
Čítať viac >

Vína z Afriky

07. 01. 2019
Doteraz nedocenený producent vína konečne zažíva zaslúženú renesanciu. Juhoafrická republika má prekvapivo dlhú a bohatú históriu pestovania vína.…
Čítať viac >

Preskúmajte témy

Najviac čítané

Prečítajte si Taste & Enjoy

 

Slovensko
Balíček TOP slovenské vína
mix -
Balíček TOP slovenské vína
Newsletter
Ustriehnite si zľavy, akcie a degustácie

V newslettroch vám budeme posielať aktuálne akcie na víno, degustácie alebo ďalšie zaujímavé info zo sveta vína.  Z nášho newslettru sa môžete kedykoľvek odhlásiť v jeho spodnej časti.