offerBox
1

Online degustácia Mas d´en Gil

offerImage

Masterclass s BIO vinárstvom z oblasti Priorat Mas d´en Gil.

2.12. online. Posledné miesta!

Pozrieť degustáciu
UŽÍVATEĽSKÉ MENU
Späť Detailný filter
Späť Detailný filter
Späť
Späť

OZNAM: Vínotéky WinePlanet sú OTVORENÉ. Nivy centrum PO - NE od 9:00 do 19:00 a Stará Vajnorská PO - PI od 9:00 do 18:00. Viac info tu.

Blog na tému Párovanie vína a jedla

Odísť z témy

Holúbky - RECEPT a tip na víno

23. 11. 2021
Fundus Regius
Párovanie vína a jedla

Ľudia sa momentálne radi vracajú k svojim koreňom a tradíciám. Z generácie na generáciu sa dedia rodinné zvyky i recepty. Určite k tradičným pokrmom  východného Slovenska patria holúbky alebo plnená kapusta. Každá rodina má svoj vlastný tajný recept. Lenka si pre vás jeden z nich pripravila.

K holúbkom odporúčam vyskúšať lokálne víno Rizling rýnsky 2013 z vinárstva Fundus Regius. 

Čítať viac >

Mrkvový koláčik s citrónovou glazúrou - RECEPT a tip na víno

12. 11. 2021
Ostrožovič
Párovanie vína a jedla

Máte chuť na niečo sladké a nechcete mať výčitky, že priberiete?

Upečte si Lenkin zdravý mrkvový koláčik s citrónovou glazúrou a k nemu si doprajte tokajské samorodé sladké víno z vinárstva Ostrožovič.

Čítať viac >

Kačacie prsia s brusnicovou omáčkou - RECEPT a tip na víno

05. 11. 2021
J. Stávek
Párovanie vína a jedla

Kačacie a husacie hody majú na Slovensku dlhú tradíciu. Pečenú kačku s kapustou a zemiakovými lokšami postupne v  gastronómii nahrádzajú modernejšie úpravy tohto klasického jedla.

Lenka pre vás pripravila zaujímavú kombináciu. Kačacie prsia s brusnicovou omáčkou s batátovým pyré a paštrnákom. K pokrmu som vybrala lahodnú Frankovku z moravského vinárstva J. Stávek.

Čítať viac >

Biele vína, ktoré zahrejú aj v chladnom zimnom období

25. 10. 2021
Párovanie vína a jedla

Keď v zime teploty klesnú nižšie, veľa ľudí siaha po plných červených vínach ako Cabernet Sauvignon, Malbec alebo Syrah. Robustné červené vína v tomto ročnom období pôsobia termicky.

Avšak bohaté a krémové biele vína majú rovnaký vplyv na náš organizmus ako tie červené.

Čítať viac >

Dusené hovädzie s hubovou omáčkou a ryžou - RECEPT a tip na víno

25. 10. 2021
Mas d´en Gil
Párovanie vína a jedla

Hovädzie mäso ako by sa pomaly vytrácalo z našej kuchyne. Naopak v Južnej Amerike, Španielsku a Portugalsku mu stále patrí popredné miesto v jedálnom lístku. Má vysoký obsah esenciálnych aminokyselín, železa a vitamínu B2.

Lenka pripravila veľmi chutný recept na pomaly dusené hovädzie mäso s hubovou omáčkou a trojfarebnou ryžou. K nemu som vybrala červené víno Bellmunt z oblasti Priorat z vinárstva Mas d´en Gil.

Čítať viac >

Čokoládové brownie s lieskovcami - RECEPT a tip na víno

15. 10. 2021
Graham's
Párovanie vína a jedla
Hovorí sa, že víno a čokoláda je afrodiziakum. Kto by potom odolal tejto kombinácii? Tmavá horká čokoláda je zdrojom antioxidantov a …
Čítať viac >

Treska na masle a pyré z hokkaido tekvice - RECEPT a tip na víno

08. 10. 2021
Quinta do Crasto
Párovanie vína a jedla
Slnečné dni posledných týždňov pomaly strieda chladné a upršané počasie, ktoré hlási príchod jesene. Jeseň je o farbách. Oranžová tekvica…
Čítať viac >

Kačacia pečeň s cibuľovým chutney - RECEPT a tip na víno

26. 09. 2021
Zind Humbrecht
Párovanie vína a jedla
Do našej kuchyne prišla jeseň. Ľahké letné šaláty pomaly nahrádzame bohatšími teplými jedlami. Práve pre toto obdobie sú typické kačacie a …
Čítať viac >

Preskúmajte témy

Najviac čítané

Prečítajte si Taste & Enjoy

 

Francúzsko
Champagne Bollinger Special Cuvée
007 Brut
šampanské biele - brut - 0,75l
Champagne Bollinger Special Cuvée 007 Brut 0,75L, AOC, sam, bl, brut, DB
Taliansko
Serena Wines
Prosecco Biologico Spumante
šumivé víno, spumante biele - brut - rNV - 0,75l
Serena Wines Prosecco Biologico Spumante 0,75L, DOC, rNV, sum, bl, brut
Newsletter
Ustriehnite si zľavy, akcie a degustácie

V newslettroch vám budeme posielať aktuálne akcie na víno, degustácie alebo ďalšie zaujímavé info zo sveta vína.  Z nášho newslettru sa môžete kedykoľvek odhlásiť v jeho spodnej časti.