Blog na tému Párovanie vína a jedla
Odísť z témyCestoviny a bublinky
17. 07. 2024Cestoviny a šumivé víno patria k sebe, je to jeden z našich najčastejších pôžitkov. Prinášame vám zaujímavé tipy, aké cestoviny sa hodia k vašim obľúbeným bublinkám a ako pozdvihnúť cestovinový pokrm so správnou kombináciou.
Šieste najlacnejšie bublinky v košíku sú automaticky zadarmo. Pozrieť pravidlá.
S ružovým vínom po celý rok v kuchyni
27. 06. 2024Ružové víno bolo kedysi považované len za letné víno. No čoraz viac ľudí pijú ružové víno po celý rok pri každej príležitosti. Čo si však k nemu dať? Rovnako ako pri bielom alebo červenom víne, najlepšie kombinácie závisia od štýlu vína, ktoré pijete a od toho, či je suché, sladké alebo šumivé.
Treska po provensálsky a TIP na rosé Quinta do Crasto
12. 06. 2024Spotreba rýb je na Slovensku nízka. Vedci nám odporúčajú konzumovať minimálne dvakrát za týždeň rybie mäso. Lenka si pre vás pripravila ľahký a zdravý obed alebo večeru. Tmavú tresku po provensálsky. K nej vám odporúčam vyskúšať novinku z nášho portfólia. Ružové víno z portugalského vinárstva Quinta do Crasto.
Recepty s vínami Villa Maria
12. 06. 2024Nechajte sa inšpirovať zaujímavými a chutnými receptami. A nezabudnite si naliať vína Villa Maria, ktoré jedlu dodajú to správne korenie.
Nenechajte si ujsť: 4. 7. - Párty s Villa Maria na Starej Vajnorskej
Malinový cheesecake a TIP Prosecco La Marca
05. 06. 2024V našich záhradkách momentálne dozrieva bobuľové ovocie. Jahody a maliny sú ideálne k príprave ovocných dezertov. Lenka si pre vás pripravila lahodný malinový cheesecake s bielou čokoládou. K nemu odporúčam vyskúšať nové Prosecco Conegliano Valdobbiadene Di Cartizze Dry z Larca Marca.