offerBox
1

3. 5. - Degustácia vín El Coto s 5-chodovou večerou v Hoteli Elizabeth

offerImage

Pozývame vás na degustáciu vín El Coto do Hotela Elizabeth. Môžete sa tešiť na kvalitné španielske vína El Coto, ktoré budú podávané k 5-chodovej degustačnej večeri. 

Čítať viac

Jarná akcia do -40% na vína a alkohol

right-arrow
UŽÍVATEĽSKÉ MENU
VÝBER JAZYKA
Späť Detailný filter
Späť Detailný filter
Späť
Späť

Blog na tému Santa Cristina

Odísť z témy

Jarné kombinácie s vínom

02. 04. 2024

Jar prináša množstvo čerstvých ingrediencií a chutí, ktoré ponúkajú skvelú príležitosť pre objavovanie rôznych kulinárskych kombinácií. Počas tejto sezóny sú miestne trhoviská plné pestrej škály ovocia a zeleniny. Sezónne jarné jedlá sú vo všeobecnosti ľahšie. Vymeňte ťažšie zimné vína rovnakým spôsobom, ako recepty na bohaté dusené jedlá. Namiesto toho sa nechajte inšpirovať ľahkými, sviežimi chuťami, ktoré sa dokonale hodia k jarným vínam. Keď je pokrm kombinuje so správnym vínom, zážitok sa umocní. 

TIP: Jarná ponuka vín -25%

Čítať viac >

Valentín: Aké vína si vybrať?

07. 02. 2024

Deň svätého Valentína je chvíľou oslavy lásky a prejavenie uznania niekomu výnimočnému vo vašom živote. Oslavujete Valentína s partnerom alebo s priateľmi? Víno je dokonalým darčekom, ktorý môžete darovať svojmu blízkemu alebo vašej láske ako prekvapenie. Ktorá fľaša je však pre výnimočný večer tá najlepšia?

Inšpirujte sa výberom: Víno na Valentína

Čítať viac >

Vínna cesta po Toskánsku

17. 08. 2023

Ako vyzerá toskánsky sen? Vinice a olivové háje siahajú cez zvlnené kopce, krajina posiata farmárskymi domami a starobylé cesty lemované cyprusmi. Toto všetko a ešte viac ponúka vinohradnícka oblasť Toskánsko. Od prvotriednych vín až po rafinovanú gastronómiu, bohatú históriu a kultúrne dedičstvo. Toskánské vinice a vína sú mikrokozmom všetkých talianskych pôžitkov.

Čítať viac >

Zapekané cukety a TIP na víno Santa Cristina

08. 08. 2023

Máme tu sezónu dozrievania rajčín, paprík, ale aj tekvíc a cukiet. A tie treba čím skôr i spotrebovať. Preto si Lenka pre vás pripravila výborný, letný recept. Zapekané cukety s hovädzím ragú. Odporúčam k nemu klasické Chianti Superiore z vinárstva Santa Cristina.

Čítať viac >

Cestoviny a víno, ako párovať?

18. 07. 2023

Cestoviny naplnia a prinášajú taliansky pôžitok. Vychutnávanie si obľúbených cestovín s priateľmi, rodinou a správnym vínom je dokonalým zážitkom. Pri toľkých kombináciách cestovín a omáčok je otázkou, ktoré víno sa hodí ku ktorým cestovinám. Najlepším tipom pre kombináciu vína s cestovinami je venovať pozornosť omáčke.

Novinka na eshope - Cestoviny De Cecco

Čítať viac >

Pasta Primavera a TIP na víno Santa Cristina Giardino Rosé 2022

26. 06. 2023
Počas týchto horúcich letných dní sa nám žiadajú ľahké pokrmy, ktoré zbytočne nezaťažujú náš organizmus. Príprava kvalitných cestovín nám nezaberie…
Čítať viac >

Zápisky z degustácie Masterclass Sangiovese

24. 11. 2022
Dňa 15. novembra 2022 sa vo vinotéke Wineplanet na Starej Vajnorskej uskutočnil Masterclass zameraný na odrodu Sangiovese. Degustáciu viedla pani Eva…
Čítať viac >

Leto s nádychom Talianska a pohárom vína

18. 07. 2022
Leto a Taliansko. Dve slová, ktoré idú dokonale ruka v ruke. Leto je ideálnym obdobím na skvelé večere s priateľmi. Čo je lepšie ako slnečné, letné…
Čítať viac >

Preskúmajte témy

Najviac čítané

Prečítajte si Taste & Enjoy

 

Taliansko
Balíček Najlepšie Prosecco
biele -
Balíček Najlepšie Prosecco
Slovensko
Balíček TOP slovenské vína
mix -
Balíček TOP slovenské vína
Newsletter
Ustriehnite si zľavy, akcie a degustácie

V newslettroch vám budeme posielať aktuálne akcie na víno, degustácie alebo ďalšie zaujímavé info zo sveta vína.  Z nášho newslettru sa môžete kedykoľvek odhlásiť v jeho spodnej časti.