UŽÍVATEĽSKÉ MENU
VÝBER JAZYKA
Späť Detailný filter
Späť Detailný filter
Späť
Späť

Šieste najlacnejšie bublinky v košíku sú automaticky zadarmo. Pozrieť pravidlá. Nakúpte nad 50 € a vyhrajte Prosecco v hodnote 200 €. PROSECCO súťaž.

Blog na tému Museum

Odísť z témy

S ružovým vínom po celý rok v kuchyni

27. 06. 2024

Ružové víno bolo kedysi považované len za letné víno. No čoraz viac ľudí pijú ružové víno po celý rok pri každej príležitosti. Čo si však k nemu dať? Rovnako ako pri bielom alebo červenom víne, najlepšie kombinácie závisia od štýlu vína, ktoré pijete a od toho, či je suché, sladké alebo šumivé.

Čítať viac >

5 letných Rosé koktailov

20. 06. 2024

Ružové víno a slnečné lúče idú ruka v ruke. Popularita ružových vín v posledných rokoch vo svete stúpa a získava si čoraz viac priaznivcov, či už vo forme šumivých alebo tichých vín. Prinášame vám päť osviežujúcich koktailov, ktoré si môžete pripraviť s ružovým vínom.

Čítať viac >

Ružové víno nie je žiadnym výstrelkom!

07. 06. 2024

Mnohí, ktorí si spájajú ružové víno ako nápoj pre letnú konzumáciu, si stále myslia, že ružové víno nemá veľkú kvalitu. Ružové víno je však jedným z najstarších štýlov výroby vína a je jedným z najobľúbenejších vín najmä v južnom Francúzsku. Rosé má miesto na stole každého znalca vína, pretože sa výborne kombinuje s jedlom, čo umožňuje vychutnať si ho nielen v lete, ale počas celého roka.

AKCIA do 30. 6. 2024 - Ružové vína až -20 %

Čítať viac >

Jarné kombinácie s vínom

02. 04. 2024

Jar prináša množstvo čerstvých ingrediencií a chutí, ktoré ponúkajú skvelú príležitosť pre objavovanie rôznych kulinárskych kombinácií. Počas tejto sezóny sú miestne trhoviská plné pestrej škály ovocia a zeleniny. Sezónne jarné jedlá sú vo všeobecnosti ľahšie. Vymeňte ťažšie zimné vína rovnakým spôsobom, ako recepty na bohaté dusené jedlá. Namiesto toho sa nechajte inšpirovať ľahkými, sviežimi chuťami, ktoré sa dokonale hodia k jarným vínam. Keď je pokrm kombinuje so správnym vínom, zážitok sa umocní. 

TIP: Jarná ponuka vín -25%

Čítať viac >

Zimné inšpirácie - víno aj destiláty

12. 12. 2023

Čo budeme piť túto zimu? V chladnom počasí preferujeme skôr plnšie, komplexné vína s bohatou štruktúrou. Zvyšuje sa aj spotreba destilátov. Prinášame tekuté tipy pre zimné inšpirácie.

Čítať viac >

Tempranillo a Tapas - dokonalý pár

08. 11. 2023
Každý rok druhý štvrtok v novembri oslavuje Tempranillo svoj medzinárodný deň. Zažite oslavu španielskeho životného štýlu s dvoma typickými klasikami…
Čítať viac >

Avokádové tagliatelle a TIP na víno Museum Rosé 2022

24. 07. 2023
Vychutnajte si letnú pohodu s priateľmi, rodinou, s obľúbenými cestovinami DE CECCO pripravených podľa Lenky a s ružovým vínom Museum Rosé 2022.
Čítať viac >

Tipy na skvelé ružové vína zo sveta

22. 03. 2023
Ružové víno preklenuje farebný priestor medzi červeným a bielym vínom. Vzhľadom na nárast popularity v posledných rokoch sa mnohí vinári rozhodli…
Čítať viac >

Preskúmajte témy

Najviac čítané

Prečítajte si Taste & Enjoy

 

Slovensko
Balíček TOP slovenské vína
mix -
Balíček TOP slovenské vína
Newsletter
Ustriehnite si zľavy, akcie a degustácie

V newslettroch vám budeme posielať aktuálne akcie na víno, degustácie alebo ďalšie zaujímavé info zo sveta vína.  Z nášho newslettru sa môžete kedykoľvek odhlásiť v jeho spodnej časti.