offerBox
1

4. 4. - Degustácia s vinárstvom Karpatská Perla

offerImage

Prvý štvrtok po Veľkonočnom období bude patriť degustácii vinárstva Karpatská Perla. Je to pekná príležitosť ochutnať tohtoročné novinky, ktoré nám príde predstaviť osobne pán Šebo.

Čítať viac

Každé šieste najlacnejšie slovenské víno ZADARMO.

right-arrow
UŽÍVATEĽSKÉ MENU
VÝBER JAZYKA
Späť Detailný filter
Späť Detailný filter
Späť
Späť

Blog na tému Papillon Víno od Francúza

Odísť z témy

Slovenské vína k veľkonočnej hostine

06. 03. 2024

Či už túto Veľkú noc varíte šunku alebo jahňacinu, pravdepodobne k jedlu budete podávať víno. Ponúkame vám niekoľko rýchlych a jednoduchých tipov, ktoré vám pomôžu vybrať si to správne víno.

Pripravte sa na veľkonočné sviatky s kvalitnými vínami zo Slovenska. Výber vín somelierky.

Čítať viac >

Ženy a víno - aké vína ženy preferujú?

04. 03. 2024

Hovorí sa, že každé víno je jedinečné, čo sa týka vône i chuti, nesie v sebe určité tajomstvo, preto ho mnohí prirovnávajú k žene. Víno je späté s emóciami a uprednostňujú ho ženy, ktoré si vážia život a užívajú si každý moment. Medzinárodný deň žien (MDŽ) 8. marca je príležitosťou pre oslavu žien. Aké vína ženy preferujú?

AKCIA do 31.3.2024 - Namixujte si slovenské vína, šieste najlacnejšie víno v košíku ZADARMO!

Čítať viac >

Histamín vo víne, ktoré ho majú málo?

25. 01. 2024

Niektorí ľudia trpia alergiou na obsah histamnu, nazývanou histamínová intolerancia. Histamínovou intoleranciou (HIT) trpí približne jedno až päť percent populácie. Postihnuté osoby nie sú schopné rozložiť histamín prijatý s jedlom v dôsledku nedostatku enzýmov. Histamín vzniká aj pri výrobe vína. Ako vzniká vo víne a ako sa vyrába víno, aby malo nízky obsah histamínu? Dočítate sa nižšie.

Pozrieť nízkohistaminové vína na eshope.

Čítať viac >

Vianočné novinky od vinárov

14. 12. 2023

Stále premýšľate, čo vám ešte chýba k Vianociam? Čím novým by ste radi potešili svojich najbližších alebo aké víno si otvoriť počas Vianoc? Ani v tomto predvianočnom období vinári nezaháľajú a prichádzajú k vám so svojimi novými vínami.

Čítať viac >

Čo nové u vinára – Papillon, Víno od Francúza

05. 10. 2023

V dedinke Devičie sídli malé rodinné vinárstvo Papillon – Víno od Francúza. Od začiatku vedeli, že chcú robiť naturálne vína v BIO kvalite. Vína s minimom zásahov s minimálnou alebo žiadnou dávkou síry. Od roku 2019 je vinárstvo Papillon certifikované BIO. Ich vína odzrkadľujú štýl a presvedčenie D&D (Darina a David Papillon).

Objavte novinku od Papillon: Nové slovenské vína v portfóliu - Fundus Regius a Papillon

Čítať viac >

6. 10. - Medzinárodný deň oranžových vín #NationalOrangeWineDay.

04. 10. 2023
6. október patrí oranžovým vínam. Na prvý pohľad je jasné, že oranžové vína sú iné ako biele, ružové či červené. Majú svoj jedinečný chuťový profil a…
Čítať viac >

Nové slovenské vína v portfóliu - Fundus Regius a Papillon

20. 09. 2023
Pravidelne meníme ponuku vín od slovenských i zahraničných vinárov. Ochutnajte výnimočné cuvée z východoslovenskej oblasti z vinárstva Fundus Regius…
Čítať viac >

Ročník 2023 slovami slovenských vinohradníkov a vinárov

14. 09. 2023
Ročník 2023 preveril našich vinohradníkov. Potrápilo ich hlavne počasie. Teplo a veľa zrážok spôsobilo vysoký tlak chorôb, najmä perenospóry,…
Čítať viac >

Preskúmajte témy

Najviac čítané

Prečítajte si Taste & Enjoy

 

Taliansko
Balíček Najlepšie Prosecco
biele -
Balíček Najlepšie Prosecco
Slovensko
Balíček TOP slovenské vína
mix -
Balíček TOP slovenské vína
Newsletter
Ustriehnite si zľavy, akcie a degustácie

V newslettroch vám budeme posielať aktuálne akcie na víno, degustácie alebo ďalšie zaujímavé info zo sveta vína.  Z nášho newslettru sa môžete kedykoľvek odhlásiť v jeho spodnej časti.