offerBox
1

3. 5. - Degustácia vín El Coto s 5-chodovou večerou v Hoteli Elizabeth

offerImage

Pozývame vás na degustáciu vín El Coto do Hotela Elizabeth, ktorý sa nachádza v srdci mesta Trenčín priamo pod stredovekým hradom. Môžete sa tešiť na kvalitné španielske vína El Coto, ktoré budú podávané k 5-chodovej degustačnej večeri. 

Čítať viac

3+1 ZADARMO na ovocné vína Miluron s kódom RIBEZLA

right-arrow
UŽÍVATEĽSKÉ MENU
VÝBER JAZYKA
Späť Detailný filter
Späť Detailný filter
Späť
Späť

Blog na tému MasterClass

Odísť z témy

Zápisky z MasterClass Stift Klosterneuburg St. Laurent

26. 03. 2024

Svätovavrinecké alebo St. Laurent? U nás podceňovaná, v Rakúsku jedna z troch nosných modrých odrôd. Svätovavrinecké zo Stiftu je považované za jedno z najlepších vín z tejto odrody vo svete. Počas Masterclassu, ktorý sa uskutočnil 21.3.2024, sme mali príležitosť ochutnať sedem vín z piatich ročníkov a jedno víno - novinku v sprievode exportného manažéra vinárstva Teodora Iennaca a someliera Corner & Co. Rasťa Šutáka.

Čítať viac >

Zápisky z MasterClass „Dvojka na jednotku“

04. 03. 2024

Posledný februárový deň sa uskutočnil MasterClass s témou „Dvojka na jednotku“, čiže porovnanie prvého a druhého vína z jedného vinárstva a ročníka. Štyri dvojice vín prezentoval ako vždy somelier spoločnosti Corner & Co. Rasťo Šuták.

Čítať viac >

Zápisky z degustácie MasterClass Le Puy

20. 12. 2023

Posledný novembrový deň (podľa lunárneho kalendára deň kvetov) sa uskutočnil Masterclass s vinárstvom Le Puy. Cez zoom sme sa spojili s Emeline Callet, aby sme mali možnosť ochutnať a lepšie pochopiť nielen filozofiu šiestich unikátnych vín s rukopisom, aký sa v Bordeaux vyskytuje zriedkavo.

Čítať viac >

Najpredávanejšie vína za rok 2023

20. 12. 2023

Rok 2023 sa pomaly blíži ku koncu. Ďakujeme vám, našim zákazníkom, ktorí ste nám prejavili svoju dôveru i tento rok. Vždy vás radi obslúžime v kamenných predajniach v Bratislave – Stará Vajnorská Nivy a Bory a OC Európa v Banskej Bystrici. A samozrejme na našich stránkach wineplanet.sk a wineplanet.cz.

Čítať viac >

Zápisky z degustácie MasterClass Darroze

20. 12. 2023

Posledný Masterclass v tomto roku bol venovaný najstaršiemu brandy z Francúzska Armagnacu. V rámci degustácie sme ochutnali 5 kvalitných Armagnacov z vinárstva Darroze v oblasti Bas-Armagnac. Degustáciou nás sprevádzal Maxime Ploux a samozrejme náš somelier Rasťo Šuták.

Čítať viac >

Zápisky z degustácie MasterClass Planeta

09. 10. 2023
Planeta patrí k vinárskym lídrom Sicílie. Trochu netradične v stredu, 4. 10. 2023 zavítal na Slovensko export manažér vinárstva Marco Scaglione, aby…
Čítať viac >

Zápisky z degustácie MasterClass Rizling Fundus Regius

27. 09. 2023
Dva roky po Cabernete z Jacíkovej vinice sa dňa 21. septembra uskutočnil MasterClass opäť s vinárstvom Fundus Regius. Tento krát hlavná úloha patrila…
Čítať viac >

Zápisky z Materclass „Rhôna na bielo“

04. 06. 2023
Posledný pred - prázdninový Masterclass bol venovaný vínam z apelácie Côtes du Rhône z Domaines Aimé Arnoux. Vína predstavila export manažérka…
Čítať viac >

Preskúmajte témy

Najviac čítané

Prečítajte si Taste & Enjoy

 

Taliansko
Balíček Najlepšie Prosecco
biele -
Balíček Najlepšie Prosecco
Slovensko
Balíček TOP slovenské vína
mix -
Balíček TOP slovenské vína
Newsletter
Ustriehnite si zľavy, akcie a degustácie

V newslettroch vám budeme posielať aktuálne akcie na víno, degustácie alebo ďalšie zaujímavé info zo sveta vína.  Z nášho newslettru sa môžete kedykoľvek odhlásiť v jeho spodnej časti.