UŽÍVATEĽSKÉ MENU
VÝBER JAZYKA
Späť Detailný filter
Späť Detailný filter
Späť
Späť

Blog na tému Reya

Odísť z témy

Novinka - taliansky aperitív Alpl Apfelcider

18. 07. 2024

ALPL jablkový mušt vznikol neúnavnou prácou s viac ako 6 000 ovocinárskych rodín z Južného Tirolska a Trentina. Vyrába sa zo starostlivo vybraných a ručne oberaných jabĺk. Alpl stelesňuje pôvodnú silu a prirodzenú čistotu týchto miest. To je jediná ingrediencia, ktorú nájdete v každej fľaši.

Čítať viac >

Letné koktaily s vínom

02. 07. 2024

Klasický letný drink by mal byť ľahký a osviežujúci . Najlepšie koktaily s vínom na denné pitie by mal mať nižší alkohol, aby organizmus zbytočne nezaťažil.

Ak si počas horúceho dňa chcete vychutnať chladené vínne koktaily, nezabudnite si vychladiť aj poháre. Letné koktaily na báze vína si môžete pripraviť aj doma. Prinášame vám pár tipov na osviežujúce drinky.

Inšpirujte sa: Letné koktaily s ginom

Čítať viac >

5 letných Rosé koktailov

20. 06. 2024

Ružové víno a slnečné lúče idú ruka v ruke. Popularita ružových vín v posledných rokoch vo svete stúpa a získava si čoraz viac priaznivcov, či už vo forme šumivých alebo tichých vín. Prinášame vám päť osviežujúcich koktailov, ktoré si môžete pripraviť s ružovým vínom.

Čítať viac >

Histamín vo víne, ktoré ho majú málo?

25. 01. 2024

Niektorí ľudia trpia alergiou na obsah histamnu, nazývanou histamínová intolerancia. Histamínovou intoleranciou (HIT) trpí približne jedno až päť percent populácie. Postihnuté osoby nie sú schopné rozložiť histamín prijatý s jedlom v dôsledku nedostatku enzýmov. Histamín vzniká aj pri výrobe vína. Ako vzniká vo víne a ako sa vyrába víno, aby malo nízky obsah histamínu? Dočítate sa nižšie.

Pozrieť nízkohistaminové vína na eshope.

Čítať viac >

Najpredávanejšie vína za rok 2023

20. 12. 2023

Rok 2023 sa pomaly blíži ku koncu. Ďakujeme vám, našim zákazníkom, ktorí ste nám prejavili svoju dôveru i tento rok. Vždy vás radi obslúžime v kamenných predajniach v Bratislave – Stará Vajnorská Nivy a Bory a OC Európa v Banskej Bystrici. A samozrejme na našich stránkach wineplanet.sk a wineplanet.cz.

Čítať viac >

Najlepšie vína, ktoré môžete kúpiť v Black Week

16. 11. 2023
Najlepšie ponuky prichádzajú. Máte jedinečnú možnosť nakúpiť si slovenské i zahraničné vína za naozaj výhodne ceny. Z domu môžete pohodlne objednávať…
Čítať viac >

Vyskúšajte Halloweenske koktaily s vínom a destilátmi

24. 10. 2023
Blíži sa čarovné obdobie roka. Noci sa predlžujú, lístie sa sfarbuje a my sa pripravujeme na sviatok hrôzy. Halloween, oslava všetkého strašidelného…
Čítať viac >

Kuracie kúsky v horčicovej omáčke a TIP na víno

17. 01. 2023
Po Vianociach si potrebuje naše telo oddýchnuť od ťažkých pokrmov. Kuracie mäso je ľahko stráviteľné a má málo kalórii. Jeho príprava je všestranná,…
Čítať viac >

Preskúmajte témy

Najviac čítané

Prečítajte si Taste & Enjoy

 

Slovensko
Balíček TOP slovenské vína
mix -
Balíček TOP slovenské vína
Newsletter
Ustriehnite si zľavy, akcie a degustácie

V newslettroch vám budeme posielať aktuálne akcie na víno, degustácie alebo ďalšie zaujímavé info zo sveta vína.  Z nášho newslettru sa môžete kedykoľvek odhlásiť v jeho spodnej časti.