offerBox
1

21. 3. - MasterClass Stift Klosterneuburg na Starej Vajnorskej

offerImage

Nezmeškajte príležitosť ochutnať vína z najstaršieho fungujúceho vinárstva v Rakúsku – Stift Klosterneuburg. St. Laurent. Počas Masterclassu budete mať príležitosť ochutnať sedem vín z piatich ročníkov v sprievode exportného manažéra vinárstva Teodora Iennaca.

Čítať viac

Každé šieste najlacnejšie slovenské víno ZADARMO.

right-arrow
UŽÍVATEĽSKÉ MENU
VÝBER JAZYKA
Späť Detailný filter
Späť Detailný filter
Späť
Späť

Blog na tému Slovenské vinárstva

Odísť z témy

Karpatská Perla – Vína s rozhľadom

15. 03. 2024

Ladislav a Margita Šebovci si jednoznačne zakladajú na pôvode hrozna. Ako jedny z mála slovenských vinárov plynule nadviazali na rodinnú tradíciu vinohradníctva a výroby vína. Znalosti práce vo vinici a umenie výroby vína dostali do vienka od svojich rodičov.

Srdečne vás pozývame ochutnať všetky perly z vinárstva Karpatská Perla na podujatí Pekné víno s rozhľadom, ktoré sa koná už 23. marca.

Čítať viac >

Veľkonočné vínne tipy od slovenských vinárov

06. 03. 2024

Každá rodina má svoje vlastné veľkonočné menu. Varia sa údené šunky, pripravujú plnky s bylinkami alebo nadýchaný piškótový baranček. K tomuto sviatku jednoducho patrí dobré jedlo a pitie. Dokonalé gurmánske výtvory si žiadajú aj správne zvolené víno. Užite si párovanie veľkonočných jedál so slovenskými vínami.

Pripravte sa na veľkonočné sviatky s kvalitnými vínami zo Slovenska. Výber vín somelierky.

Inšpirujte sa na blogu: Slovenské vína na Veľkú noc

Čítať viac >

Slovenské vína k veľkonočnej hostine

06. 03. 2024

Či už túto Veľkú noc varíte šunku alebo jahňacinu, pravdepodobne k jedlu budete podávať víno. Ponúkame vám niekoľko rýchlych a jednoduchých tipov, ktoré vám pomôžu vybrať si to správne víno.

Pripravte sa na veľkonočné sviatky s kvalitnými vínami zo Slovenska. Výber vín somelierky.

Čítať viac >

Ženy a víno - aké vína ženy preferujú?

04. 03. 2024

Hovorí sa, že každé víno je jedinečné, čo sa týka vône i chuti, nesie v sebe určité tajomstvo, preto ho mnohí prirovnávajú k žene. Víno je späté s emóciami a uprednostňujú ho ženy, ktoré si vážia život a užívajú si každý moment. Medzinárodný deň žien (MDŽ) 8. marca je príležitosťou pre oslavu žien. Aké vína ženy preferujú?

AKCIA do 31.3.2024 - Namixujte si slovenské vína, šieste najlacnejšie víno v košíku ZADARMO!

Čítať viac >

Perníková torta a TIP na víno Ostrožovič

19. 12. 2023

Vianoce máme spojené so sladkou vôňou škorice, klinčekov, medu či perníkového korenia. Ako posledný v tomto roku si pre vás Lenka pripravila recept na vianočnú perníkovú tortu. A aké víno sa k nej hodí? Odporúčam Tokajské samorodné sladké víno z vinárstva Ostrožovič.

Čítať viac >

Vianočné novinky od vinárov

14. 12. 2023
Stále premýšľate, čo vám ešte chýba k Vianociam? Čím novým by ste radi potešili svojich najbližších alebo aké víno si otvoriť počas Vianoc? Ani v…
Čítať viac >

MEA GRATI - vína s príbehom vďačnosti

23. 10. 2023
Vinárstvo MEA GRATI leží v obci Ladmovce, na rozhraní dvoch vinohradníckych oblastí. A to Východoslovenskej a Tokajskej oblasti. Väčšia časť…
Čítať viac >

Halloween torta Red Velvet a Tip na „víno“ BOBULO

18. 10. 2023
Halloween je oslava všetkého strašidelného a tajomného, na ktorú sa tešia najmä deti. Ak vás tento rok prídu strašiť duchovia, pohostite ich tortou…
Čítať viac >

Preskúmajte témy

Najviac čítané

Prečítajte si Taste & Enjoy

 

Slovensko
Balíček TOP slovenské vína
mix -
Balíček TOP slovenské vína
Newsletter
Ustriehnite si zľavy, akcie a degustácie

V newslettroch vám budeme posielať aktuálne akcie na víno, degustácie alebo ďalšie zaujímavé info zo sveta vína.  Z nášho newslettru sa môžete kedykoľvek odhlásiť v jeho spodnej časti.