offerBox
1

3. 5. - Degustácia vín El Coto s 5-chodovou večerou v Hoteli Elizabeth

offerImage

Pozývame vás na degustáciu vín El Coto do Hotela Elizabeth. Môžete sa tešiť na kvalitné španielske vína El Coto, ktoré budú podávané k 5-chodovej degustačnej večeri. 

Čítať viac

Jarná akcia do -40% na vína a alkohol

right-arrow
UŽÍVATEĽSKÉ MENU
VÝBER JAZYKA
Späť Detailný filter
Späť Detailný filter
Späť
Späť

Blog na tému Felix Callejo

Odísť z témy

Tempranillo a Tapas - dokonalý pár

08. 11. 2023

Každý rok druhý štvrtok v novembri oslavuje Tempranillo svoj medzinárodný deň. Zažite oslavu španielskeho životného štýlu s dvoma typickými klasikami Tempranillo a Tapas. Vyskúšajte recepty na tapas, ktoré sa k Tempranillu dobre kombinujú.

Viac aj na blogu: Medzinárodný deň pre Tempranillo

Čítať viac >

Čo sú to BIO vína? Organické, biodynamické a naturálne vína a základné rozdiely.

08. 03. 2022

V čase klimatických zmien, globálneho otepľovania a informačného chaosu sa všetci snažíme byť trochu „zelenší“ a vzdelanejší. Nakupujeme organické produkty, recyklujeme len o niečo viac, ako sme boli zvyknutí. Svet vína smeruje k ekologickému povedomiu a udržateľnosti.

Vyberajte z našej ponuky BIO vín.

Čítať viac >

Úspešné ženy vo svete vína

04. 03. 2022

8.marec je Medzinárodným dňom žien a tiež príležitosťou osláviť úspechy výnimočných žien vo svete vín. Ženy, ktoré zmenili svet a vynaložili veľké úsilie na vyrovnanie nerovnomerného rozloženia v oblastiach, v ktorých stále dominujú muži. Svet vína je jedným z nich. Napriek mnohým štúdiám, ktoré tvrdia, že ženy sú lepšími degustátorkami vín ako muži, majú pred sebou ešte dlhú cestu, kým budú schopné vyrábať, distribuovať a predávať víno rovnakým tempom a úspechom ako muži.

Čítať viac >

Masterclass Felix Callejo

21. 02. 2022

V sprievode Noelii Callejo, ktorá bola v spojení s nami online, sa uskutočnil na Starej Vajnorskej dňa 10.2.2022 Masterclass ôsmych exkluzívnych vín z najvyššej rady Majuelos a Felix Calleo.

Čítať viac >

Preskúmajte témy

Najviac čítané

Prečítajte si Taste & Enjoy

 

Taliansko
Balíček Najlepšie Prosecco
biele -
Balíček Najlepšie Prosecco
Slovensko
Balíček TOP slovenské vína
mix -
Balíček TOP slovenské vína
Newsletter
Ustriehnite si zľavy, akcie a degustácie

V newslettroch vám budeme posielať aktuálne akcie na víno, degustácie alebo ďalšie zaujímavé info zo sveta vína.  Z nášho newslettru sa môžete kedykoľvek odhlásiť v jeho spodnej časti.