offerBox
1

3. 5. - Degustácia vín El Coto s 5-chodovou večerou v Hoteli Elizabeth

offerImage

Pozývame vás na degustáciu vín El Coto do Hotela Elizabeth, ktorý sa nachádza v srdci mesta Trenčín priamo pod stredovekým hradom. Môžete sa tešiť na kvalitné španielske vína El Coto, ktoré budú podávané k 5-chodovej degustačnej večeri. 

Čítať viac

3+1 ZADARMO na ovocné vína Miluron s kódom RIBEZLA

right-arrow
UŽÍVATEĽSKÉ MENU
VÝBER JAZYKA
Späť Detailný filter
Späť Detailný filter
Späť
Späť

Blog na tému Mascota Vineyards

Odísť z témy

Malbec = hviezda Argentíny

10. 04. 2024

Odroda Malbec, známa svojou sýtou fialovou farbou a bohatou štruktúrou trieslovín, sa pestuje vo vinohradníckych oblastiach po celom svete, vrátane juhozápadného Francúzska a Bordeaux. Stal sa vlajkovou loďou Argentíny.

Oslavujeme Malbec Day 17. 4. - Malbec v akcii až -20%

Čítať viac >

Vyberte si víno podľa vášho znamenia

06. 12. 2023

Pripúšťame, že robiť hlavné životné rozhodnutia výlučne na základe horoskopov môže byť nerozumné. Ale použiť ho pri výbere vína? Spoločnosť Cellarmasters sa zamerala na údaje o predaji, aby určila typ vín, ktoré každé znamenie uprednostňuje.

„Analýzou poznatkov našich zákazníkov a porovnaním s objednávkami za posledných 12 mesiacov sme boli schopní analyzovať, ako sa líšia preferencie vín medzi znameniami,“ hovorí Christine Rickets, riaditeľka Cellarmasters.

Čítať viac >

Black Friday na Wineplanet - ktoré vína sa oplatí kúpiť?

07. 11. 2022

Najlepšie ponuky prichádzajú na čierny piatok, a vy máte jedinečnú možnosť nakúpiť si vína výhodne za férové ceny až do mínus 50 %.

Tento rok Black WineDay vypukne na eshope Wineplanet už 18. 11. 2022 a bude parádny. Potrvá do 27. 11. 2022. 

Čítať viac >

Steak z tuniaka – RECEPT a tip na víno

27. 06. 2022

Ryby by určite nemali chýbať v našom jedálničku. Podľa oficiálnych odporúčaní by sme mali ryby jesť aspoň dva razy do týždňa. Ryby sú zdrojom mnohých zdravých tukov (najmä omega – 3 mastné kyseliny) a kvalitných bielkovín. Lenka pripravila pre vás veľmi chutný steak z tuniaka s grilovanou zeleninou. K nemu odporúčam víno La Mascota Rosé 2020 z vinárstva Mascota Vineyards.

Čítať viac >

Zápisky z MasterClass Malbec

04. 05. 2022

Malbec pravdepodobne pochádza z juhozápadného Francúzska - oblasti Cahors. Prvé seriózne záznamy o tejto odrode pochádzajú zo 16. storočia, kedy bola známa ako Auxerrois alebo Côt. Meno Malbec bolo zavedené niekedy v 80. rokoch 18. storočia, pravdepodobne preto, že ho pán Malbeck zasadil v Bordeaux.

28 .4. 2022 sa v priestoroch spoločnosti Corner na Starej Vajnorskej uskutočnil MasterClass Malbec

Čítať viac >

Valentín v ružovom opojení. Pozrite si tipy na Rosé vína.

01. 02. 2022
Valentín, sviatok zamilovaných sa blíži a vy chcete potešiť svojich blízkych a milovaných. Tento rok vymeňte komerčné srdiečka, sladkosti, kvety…
Čítať viac >

Ochutnávame Argentínu

01. 04. 2021
Za posledné desaťročie sa Argentína premenila z pomerne neznámej krajiny doslova na konci sveta na najrýchlejšie rastúceho exportéra vína a…
Čítať viac >

Mojich päť dní s Valentínom

09. 02. 2021
"Článok o víne súvisiaci s Valentínom takmer vždy zaváňa komerciou. Ako sa vyhnúť tomu, aby aj tento príspevok neskončil v koši alebo…
Čítať viac >

Preskúmajte témy

Najviac čítané

Prečítajte si Taste & Enjoy

 

Taliansko
Balíček Najlepšie Prosecco
biele -
Balíček Najlepšie Prosecco
Slovensko
Balíček TOP slovenské vína
mix -
Balíček TOP slovenské vína
Newsletter
Ustriehnite si zľavy, akcie a degustácie

V newslettroch vám budeme posielať aktuálne akcie na víno, degustácie alebo ďalšie zaujímavé info zo sveta vína.  Z nášho newslettru sa môžete kedykoľvek odhlásiť v jeho spodnej časti.