offerBox
1

4. 4. - Degustácia s vinárstvom Karpatská Perla

offerImage

Prvý štvrtok po Veľkonočnom období bude patriť degustácii vinárstva Karpatská Perla. Je to pekná príležitosť ochutnať tohtoročné novinky, ktoré nám príde predstaviť osobne pán Šebo.

Čítať viac

Každé šieste najlacnejšie slovenské víno ZADARMO.

right-arrow
UŽÍVATEĽSKÉ MENU
VÝBER JAZYKA
Späť Detailný filter
Späť Detailný filter
Späť
Späť
Black Friday na Wineplanet - ktoré vína sa oplatí kúpiť?

Black Friday na Wineplanet - ktoré vína sa oplatí kúpiť?

Najlepšie ponuky prichádzajú na čierny piatok, a vy máte jedinečnú možnosť nakúpiť si vína výhodne za férové ceny až do mínus 50 %.

Tento rok Black WineDay vypukne na eshope Wineplanet už 18. 11. 2022 a bude parádny. Potrvá do 27. 11. 2022. 


V našej ponuke Black Friday alias Black WineDay nájdete viac ako 60 druhov vín z celého sveta teraz v zľave 10 až 50 %. Využite možnosť výhodného nákupu, vína sa rýchlo míňajú už počas prvých dní. 

Víno si pohodlne objednáte na eshope a tovar vyzdvihnete v predajniach na Starej Vajnorskej a Nivy v Bratislave, v Europe Banskej Bystrici alebo vám vína doručíme až pred dvere. Nenechajte si ujsť túto jedinečnú akciu a doplňte si svoje zásoby vín k Vianociam a k Novému roku. 

 

A ktoré vína sa určite oplatí kúpiť?

Prosecca nikdy nie je dosť, hlavne ak sa blíži Silvester. V Black WineDay nájdete biele i ružové Prosecco značky Reya a Serena 1881 v zľave až do 50 % a to sa oplatí. Ľahké, svieže a ovocné Prosecco, ktoré rozprúdi každú zábavu. Výborný aperitív ku kanapkám s lososom, avokádovou alebo syrovou nátierkou. 

Vína pre Black Friday: Terra Serena Pink Prosecco Rose Millesimato 2019Reya Valdobbiadene Prosecco Magnum 1,5lSerena Wines Vino Spumante Bianco ICE limited edition

Vinárstvo Villa Maria patrí k top vinárstvam Nového Zélandu. Ich skvelý Sauvignon Blanc ochutnal už takmer každý, ale čo tak vyskúšať Riesling, Pinot Grigio, Pinot Noir či Syrah. Okrem rady Private Bin v Black Friday nájdete vína EarthGarden. Vína Villa Maria odrážajú charakter vinohradníckej krajiny akou Nový Zéland je. Šťavnatý Sauvignon Blanc, ovocný Pinot Noir, temperamentý Syrah. 

Vína pre Black Friday: Villa Maria EarthGarden Sauvignon Blanc Organic 2020Villa Maria Private Bin Syrah 2019
 

Argentínske vína pre Black Friday 

Počas jesene i zimy zahrejú telo i ducha plné, červené vína z Argentíny z vinárstva Mascota Vineyards. Kvalita argentínskych vín stúpa, už to nie je krajina lacných priemerných červených vín, ako kedysi.

Mladí argentínski vinári používajú pri výrobe nové technológie, šetrnejšie pracujú so sudmi, avšak nezabúdajú na základnú vec a to je, že víno sa tvorí už vo vinohrade.

Na Slovensku si Argentínu spájajú len s odrodou Malbec, táto krajina ponúka skvelé vína z miestnych odrôd ako Torrontés, Bonarda, Criolla, ale i medzinárodných ako Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc, Chardonnay i Sauvignon Blanc. Teraz, počas Black WineDay, sú vína z Argentíny ešte dostupnejšie. 

Vína pre Black Friday: Mascota Vineyards La Mascota Cabernet Sauvignon 2016Mascota Vineyards OPI Malbec 2021Mascota Vineyards Unánime Chardonnay 2016

Užite si BIO naplno

Veľa ľudí dnes preferuje zdravý životný štýl, nielen čo sa týka jedla, ale i vína. Vína z rady Reya Organica sú kvalitné, certifikované, slovenské BIO vína, ktoré boli vyrobené v spolupráci s vinárstvom Natural Domin & Kušický. Tieto vína sú určené do gastronómie, ale aj pre ľudí, ktorí si radi posedia s rodinou alebo priateľmi pri pohári dobrého vína. Vína Reya Organica sú viazané na zdravé slovenské vinohrady priamo i v okolí Veľkého Krtíša, sú vyrobené šetrne s nízkym obsahom síry a histamínu. Vína Reya Organica sú k vám ešte bližšie počas Black WineDay akcie za polovičnú cenu.

Vína pre Black Friday: Reya Organica Sauvignon BIO 2019Reya Organica Tramín červený BIO 2020Reya Organica Pinot Noir BIO 2020Reya Organica Rubino Cuvée BIO 2018
 

Newsletter
Ustriehnite si zľavy, akcie a degustácie

V newslettroch vám budeme posielať aktuálne akcie na víno, degustácie alebo ďalšie zaujímavé info zo sveta vína.  Z nášho newslettru sa môžete kedykoľvek odhlásiť v jeho spodnej časti.