offerBox
1

12.9. - MasterClass „Wehlener Sonnenuhr na 7“

offerImage

Pozývame vás na MasterClass siedmych vín z vinohradu Wehlener Sonnenuhr od rieky Mosely. 

Čítať viac
UŽÍVATEĽSKÉ MENU
VÝBER JAZYKA
Späť Detailný filter
Späť Detailný filter
Späť
Späť

Blog na tému Perelada

Odísť z témy

Koktaily na báze Cavy

22. 07. 2024

Cava je šumivé víno zo Španielska, vyrobené tradičnou metódou kvasením vo fľaši. V posledných rokoch nadšenci koktailov v Spojenom kráľovstve začali skúmať všestrannosť Cavy. V tomto článku sa ponoríme do umenia vytvorenia jedinečných koktailov na báze Cavy.

Inšpirujte sa: Objavte svet Cava

Čítať viac >

Najpredávanejšie vína za rok 2023

20. 12. 2023

Rok 2023 sa pomaly blíži ku koncu. Ďakujeme vám, našim zákazníkom, ktorí ste nám prejavili svoju dôveru i tento rok. Vždy vás radi obslúžime v kamenných predajniach v Bratislave – Stará Vajnorská Nivy a Bory a OC Európa v Banskej Bystrici. A samozrejme na našich stránkach wineplanet.sk a wineplanet.cz.

Čítať viac >

Pečený losos s bylinkovo orechovou krustou a TIP na víno Perelada

07. 12. 2023

Vianoce nám klopú pomaly na dvere. I počas adventu si môžete pripraviť recept od Lenky, pečeného lososa s bylinkovo orechovou krustou. K nemu vám odporúčam šumivé, ružové bublinky z vinárstva Perelada. Nechajte sa inšpirovať možno i na vianočnú štedrú večeru.

Čítať viac >

Najlepšie vína, ktoré môžete kúpiť v Black Week

16. 11. 2023

Najlepšie ponuky prichádzajú. Máte jedinečnú možnosť nakúpiť si slovenské i zahraničné vína za naozaj výhodne ceny. Z domu môžete pohodlne objednávať na Wineplanet.sk. Zľavy až do 50%. Viac ako 240 vín za jedinečné ceny. Nenechajte si ujsť túto akciu a doplňte si zásoby.

Ukázať všetky vína v akcii

Čítať viac >

Perelada – Cava z Empordà

11. 08. 2023

Perelada je krokom k dokonalosti, je to prvé vinárstvo v Európe, ktoré získalo certifikáciu udržateľnosti LEED GOLD, s jednou z najrozsiahlejších a najkompletnejších skúseností v oblasti enoturizmu v krajine. Ambíciou vinárstva je odrážať osobnosť jednotlivých vinohradníckych parciel a zabezpečiť, aby každá fľaša vyjadrovala bohatosť a nuansy Empordà.

Inšpirujte sa: Cava - synonymum elegancie a všestrannosti

Čítať viac >

Cava - synonymum elegancie a všestrannosti

10. 08. 2023
Cava je najznámejšie španielske šumivé víno, ktoré sa vyrába najmä v regióne Katalánsko a je jedným z najuniverzálnejších šumivých vín. Cava označuje…
Čítať viac >

Preskúmajte témy

Najviac čítané

Prečítajte si Taste & Enjoy

 

Taliansko
Balíček Najlepšie Prosecco
mix -
Balíček Najlepšie Prosecco
Slovensko
Balíček TOP slovenské vína
mix -
Balíček TOP slovenské vína
Newsletter
Ustriehnite si zľavy, akcie a degustácie

V newslettroch vám budeme posielať aktuálne akcie na víno, degustácie alebo ďalšie zaujímavé info zo sveta vína.  Z nášho newslettru sa môžete kedykoľvek odhlásiť v jeho spodnej časti.