offerBox
1

4. 4. - Degustácia s vinárstvom Karpatská Perla

offerImage

Prvý štvrtok po Veľkonočnom období bude patriť degustácii vinárstva Karpatská Perla. Je to pekná príležitosť ochutnať tohtoročné novinky, ktoré nám príde predstaviť osobne pán Šebo.

Čítať viac

Každé šieste najlacnejšie slovenské víno ZADARMO.

right-arrow
UŽÍVATEĽSKÉ MENU
VÝBER JAZYKA
Späť Detailný filter
Späť Detailný filter
Späť
Späť

Blog na tému Freixenet

Odísť z témy

Najpredávanejšie vína za rok 2023

20. 12. 2023

Rok 2023 sa pomaly blíži ku koncu. Ďakujeme vám, našim zákazníkom, ktorí ste nám prejavili svoju dôveru i tento rok. Vždy vás radi obslúžime v kamenných predajniach v Bratislave – Stará Vajnorská Nivy a Bory a OC Európa v Banskej Bystrici. A samozrejme na našich stránkach wineplanet.sk a wineplanet.cz.

Čítať viac >

Cava - synonymum elegancie a všestrannosti

10. 08. 2023

Cava je najznámejšie španielske šumivé víno, ktoré sa vyrába najmä v regióne Katalánsko a je jedným z najuniverzálnejších šumivých vín. Cava označuje katalánske slovo pre „jaskyňu“ alebo „pivnicu“. Toto španielske šumivé víno sa stalo obľúbeným nápojom nielen v Španielsku, ale aj po celom svete. Vďaka vynikajúcemu pomeru kvality a ceny si ho môžete vychutnať kedykoľvek.

Čítať viac >

Veľkonočný recept Machová torta a TIP na víno

23. 03. 2023

Veľká noc je za dverami a vy si možno už teraz kladiete otázku, aké dobroty si pripravíte. Na zelený štvrtok je zvykom dať si špenát. Ak sa vám ale zunoval klasický prívarok, máme pre vás zaujímavú, sladkú alternatívu. Prekvapte svoju rodinu počas veľkonočných sviatkov úžasnou machovou tortou podľa Lenky. A samozrejme šibačom treba i naliať, k machovej torte odporúčam ružovú Cavu z vinárstva Freixenet.

Čítať viac >

Čapované Prosecco nie je Prosecco!

16. 06. 2020

Popularita Prosecca neustále rastie, dopyt je stále vyšší a na trhu sa objavujú noví výrobcovia. Prosecco sa stalo fenoménom nielen v Taliansku,  ale i na Slovensku a vo svete.  Ako však odlíšiť perlivé víno od Prosecca ? Nalejte si pohárik a začítajte sa.

 

Čítať viac >

Prosecco - ideálne pre letné dni

06. 06. 2020

Šumivé vína sa hodia nielen pre slávnostné chvíle, ale aj na bežnú konzumáciu. A to platí aj v prípade Prosecca. Prosecco si podmanilo celý svet, dokonale v sebe spája prednosti štýlu a vinohradníckej oblasti. Taktiež radosti zo života, ktorú Taliani obľubujú.

Pripravili sme pre vás 4 receptúry na Prosecco drinky, ktoré zvládne každý!

 

Čítať viac >

Prosecco

01. 06. 2020
Prosecco je druhým najpopulárnejším šumivým vínom v Taliansku (po Asti Spumante). Pestuje sa hlavne v oblasti severovýchodného Talianska a výraba sa…
Čítať viac >

Tipy na aperitív a digestív

19. 12. 2019
Správny výber, poradie a servírovanie nápojov k jedlu je v gastronómii alfa omegou a má svoj význam. Trápite sa nad otázkou…
Čítať viac >

Ochutnávame vína zo Španielska

01. 10. 2019
Najväčšia vinárska krajina Európy zažíva v poslednej dobe prudký rozmach. Francúzske víno má možno vyberaný rodokmeň a talianske víno zas desiatky…
Čítať viac >

Preskúmajte témy

Najviac čítané

Prečítajte si Taste & Enjoy

 

Taliansko
Balíček Najlepšie Prosecco
biele -
Balíček Najlepšie Prosecco
Slovensko
Balíček TOP slovenské vína
mix -
Balíček TOP slovenské vína
Newsletter
Ustriehnite si zľavy, akcie a degustácie

V newslettroch vám budeme posielať aktuálne akcie na víno, degustácie alebo ďalšie zaujímavé info zo sveta vína.  Z nášho newslettru sa môžete kedykoľvek odhlásiť v jeho spodnej časti.