offerBox
1

3. 5. - Degustácia vín El Coto s 5-chodovou večerou v Hoteli Elizabeth

offerImage

Pozývame vás na degustáciu vín El Coto do Hotela Elizabeth, ktorý sa nachádza v srdci mesta Trenčín priamo pod stredovekým hradom. Môžete sa tešiť na kvalitné španielske vína El Coto, ktoré budú podávané k 5-chodovej degustačnej večeri. 

Čítať viac

3+1 ZADARMO na ovocné vína Miluron s kódom RIBEZLA

right-arrow
UŽÍVATEĽSKÉ MENU
VÝBER JAZYKA
Späť Detailný filter
Späť Detailný filter
Späť
Späť

Blog na tému Champagne Bollinger

Odísť z témy

Bizarné fakty o víne a sexe

21. 03. 2024

Víno a sex rozhodne nie je kombinácia, ktoré vám napadne okamžite. Avšak, aj keď o tom nehovoríme, víno sa neustále používa ako spoločenský prvok, čo nás viedlo k zamysleniu...

Zdroj: Winefolly

Čítať viac >

Champagne Rosé - elegancia a rozmanitosť

13. 02. 2024

Jednou z veľmi dôležitých vlastností ružového Champagne je jeho príťažlivosť. Vzhľadom na svoju farbu, od ružovej cez medenú po oranžovú až po lososovú, má svoj pôvab. Zmyselné a elegantné, niet divu, že práve na Valentína sa mnohí obracajú k ružovému Champagne.

Čítať viac >

Uvoľnené exkluzívne vína do predaja

29. 10. 2023

Ponúkame vám jedinečnú možnosť získať ikonické vína, ktoré zvyčajne zostávajú u nás „v trezore“. Vzhľadom na momentálne vyšší dopyt po investičných a prémiových vínach sme uvoľnili do predaja vína, ktoré boli doteraz u nás správne uskladnené a archivované. Sú to vína, ktoré patria k najlepším a najžiadanejším na svete. Vo vyspelých enogastronomických krajinách sa tomu hovorí: kto prvý príde, ten prvý melie.

Čítať viac >

#ChampagneDay už tento piatok 27. 10.

25. 10. 2023

#ChampagneDay vznikol v roku 2009 z iniciatívy kalifornského blogera Chrisa Oggenfusa. V priebehu rokov sa stal univerzálnym podujatím pre všetkých milovníkov Champagne. Medzinárodný deň Champagne sa oslavuje každý rok a to presne štvrtý októbrový piatok. Tento rok to vychádza práve na 27. 10. 2023. Vychutnajte si štýlové bublinky a urobte si ChampagneDay aj vy.

Využite výnimočnú možnosť získať jedno Champagne zadarmo, akcia 5 + 1 platí len do 1. 11. 2023.

Čítať viac >

Novinky u Bollingera PN AYC18 a certifikát B Corp

25. 10. 2023

PN AYC 18 je Champagne s odlišným štýlom, ktoré predstavuje špecifikum oblasti Aÿ. Základ tvorí ročník 2018. Štvrtá edícia Bollinger Pinot Noir, ktorá nadväzuje na PNVZ 15, PNVZ 16 a PNTX 17. Ako chutí novinka?

Čítať viac >

Všetko o Champagne

15. 12. 2022
Champagne je jedným z najobľúbenejších šumivých vín. Nie všetky šumivé vína sú Champagne, ale všetky Champagne sú šumivé vína. Blízkosť Champagne k…
Čítať viac >

Víno a Silvester - Zorientujte sa v ponuke šumivých vín

02. 12. 2022
5, 4, 3, 2, 1… Šťastný nový rok! Privítajte nový rok 2023, ktorý všetkým prinesie zdravie, šťastie a veľa vína. V skutočnosti neexistuje lepšia…
Čítať viac >

Nový ročník 2014 Bollinger La Grande Année

18. 03. 2022
Bollinger House vytvára prestížne Champagne s charakterom, ktoré sa vyznačujú svojou eleganciou a komplexnosťou už od roku 1829. La Grande Année je…
Čítať viac >

Preskúmajte témy

Najviac čítané

Prečítajte si Taste & Enjoy

 

Taliansko
Balíček Najlepšie Prosecco
biele -
Balíček Najlepšie Prosecco
Slovensko
Balíček TOP slovenské vína
mix -
Balíček TOP slovenské vína
Newsletter
Ustriehnite si zľavy, akcie a degustácie

V newslettroch vám budeme posielať aktuálne akcie na víno, degustácie alebo ďalšie zaujímavé info zo sveta vína.  Z nášho newslettru sa môžete kedykoľvek odhlásiť v jeho spodnej časti.