offerBox
1

3. 5. - Degustácia vín El Coto s 5-chodovou večerou v Hoteli Elizabeth

offerImage

Pozývame vás na degustáciu vín El Coto do Hotela Elizabeth. Môžete sa tešiť na kvalitné španielske vína El Coto, ktoré budú podávané k 5-chodovej degustačnej večeri. 

Čítať viac

Jarná akcia do -40% na vína a alkohol

right-arrow
UŽÍVATEĽSKÉ MENU
VÝBER JAZYKA
Späť Detailný filter
Späť Detailný filter
Späť
Späť

Ochutnajte novinky ¡Hola! a La Marca. Prosecco & Cava v akcii až -30%

Blog na tému Blandy's Madeira

Odísť z témy

Vyberte si víno podľa vášho znamenia

06. 12. 2023

Pripúšťame, že robiť hlavné životné rozhodnutia výlučne na základe horoskopov môže byť nerozumné. Ale použiť ho pri výbere vína? Spoločnosť Cellarmasters sa zamerala na údaje o predaji, aby určila typ vín, ktoré každé znamenie uprednostňuje.

„Analýzou poznatkov našich zákazníkov a porovnaním s objednávkami za posledných 12 mesiacov sme boli schopní analyzovať, ako sa líšia preferencie vín medzi znameniami,“ hovorí Christine Rickets, riaditeľka Cellarmasters.

Čítať viac >

Zápisky z degustácie - Rozhovory k poháru vína

22. 11. 2022

20. októbra 2022 sa vo vinotéke Wineplanet na Starej Vajnorskej prvýkrát uskutočnilo autorské čítanie knihy Historky k poháru vína. Jednotlivé príbehy o víne čítal priamo autor knihy pán Vladimír Marko, ktorý je pravidelným účastníkom našich degustácií. K jednotlivým kapitolám someliér Corner a Wineplanet Rastislav Šuták vybral vína, ktoré sa v historkách objavili. Spojenie poézie a vína zanechalo v nás veľa príjemných i vtipných dojmov.

Čítať viac >

Sladké vína sú symbolom Vianoc

13. 12. 2021

Dopyt po sladkých vínach v poslednej dobe výrazne klesol. Podľa someliéra WinePlanet.sk uprednostňujú zákazníci namiesto toho šumivé biele a plné červené vína. Avšak cukrovinky a sladké vína k Vianociam jednoducho patria.

Inšpirujte sa výberom najlahodnejších sladkých vínnych prekvapení.

Vianočná tokajská akcia len do 24.12. – 10% zľava na Tokajský výber 3,4,5 a 6 putňový a darčekový box

Čítať viac >

Exkluzívne vína

03. 12. 2020

Každá vinohradnícka oblasť disponuje jedinečnými klimatickými podmienkami, ktoré v spolupráci s človekom umožňujú vyniknúť vínam s unikátnym rukopisom a kvalitou. Takéto vína mávajú neopakovateľný senzorický prejav spojený s ich veľkým potenciálom pre vyzrievanie, ktorý ho ešte viac umocňuje. Vzhľadom na to, že sa jedná o vína v limitovanom množstve je dopyt po nich veľmi vysoký. Tradične sa tieto vína označujú ako ikonické, prestížne, investičné, dokonca aj snobské.

Čítať viac >

Najlepšie portugalské vinárstva

16. 10. 2019

Prísť do Portugalska a neochutnať miestne vína by bol určite hriech. Výsledkom sú moderné vína vo všetkých štýloch. Ak sa práve nechystáte cestovať do tejto krajiny, vína si môžete kúpiť aj u nás. Ponúkame vám pár overených typov.

Čítať viac >

Preskúmajte témy

Najviac čítané

Prečítajte si Taste & Enjoy

 

Taliansko
Balíček Najlepšie Prosecco
biele -
Balíček Najlepšie Prosecco
Slovensko
Balíček TOP slovenské vína
mix -
Balíček TOP slovenské vína
Newsletter
Ustriehnite si zľavy, akcie a degustácie

V newslettroch vám budeme posielať aktuálne akcie na víno, degustácie alebo ďalšie zaujímavé info zo sveta vína.  Z nášho newslettru sa môžete kedykoľvek odhlásiť v jeho spodnej časti.