offerBox
1

3. 5. - Degustácia vín El Coto s 5-chodovou večerou v Hoteli Elizabeth

offerImage

Pozývame vás na degustáciu vín El Coto do Hotela Elizabeth, ktorý sa nachádza v srdci mesta Trenčín priamo pod stredovekým hradom. Môžete sa tešiť na kvalitné španielske vína El Coto, ktoré budú podávané k 5-chodovej degustačnej večeri. 

Čítať viac

3+1 ZADARMO na ovocné vína Miluron s kódom RIBEZLA

right-arrow
UŽÍVATEĽSKÉ MENU
VÝBER JAZYKA
Späť Detailný filter
Späť Detailný filter
Späť
Späť

Blog na tému Prats & Symington

Odísť z témy

Zápisky z degustácie - Rozhovory k poháru vína

22. 11. 2022

20. októbra 2022 sa vo vinotéke Wineplanet na Starej Vajnorskej prvýkrát uskutočnilo autorské čítanie knihy Historky k poháru vína. Jednotlivé príbehy o víne čítal priamo autor knihy pán Vladimír Marko, ktorý je pravidelným účastníkom našich degustácií. K jednotlivým kapitolám someliér Corner a Wineplanet Rastislav Šuták vybral vína, ktoré sa v historkách objavili. Spojenie poézie a vína zanechalo v nás veľa príjemných i vtipných dojmov.

Čítať viac >

P + S = uznávané portugalské vína Prats & Symington

19. 10. 2021

Prvým vínom Prats & Symington bola Chryseia ročník 2000, ktoré získalo medzinárodné uznanie. Od tej doby Chryseiu a jej druhé víno, Post Scriptum, zaraďujú medzi najlepšie hodnotené vína z oblasti Douro. Cieľom rodiny Syminton je spojiť svoje znalosti o Doure a odrodách so skúsenosťami Bruna Prats z Bordeaux, aby spoločne mohli vyrábať víno z najlepšieho hrozna dopestovaného v najlepších vinohradoch.

Čítať viac >

Najlepšie portugalské vinárstva

16. 10. 2019

Prísť do Portugalska a neochutnať miestne vína by bol určite hriech. Výsledkom sú moderné vína vo všetkých štýloch. Ak sa práve nechystáte cestovať do tejto krajiny, vína si môžete kúpiť aj u nás. Ponúkame vám pár overených typov.

Čítať viac >

Preskúmajte témy

Najviac čítané

Prečítajte si Taste & Enjoy

 

Taliansko
Balíček Najlepšie Prosecco
biele -
Balíček Najlepšie Prosecco
Slovensko
Balíček TOP slovenské vína
mix -
Balíček TOP slovenské vína
Newsletter
Ustriehnite si zľavy, akcie a degustácie

V newslettroch vám budeme posielať aktuálne akcie na víno, degustácie alebo ďalšie zaujímavé info zo sveta vína.  Z nášho newslettru sa môžete kedykoľvek odhlásiť v jeho spodnej časti.