HalloWine -35%

right-arrow
UŽÍVATEĽSKÉ MENU
VÝBER JAZYKA
Späť Detailný filter
Späť Detailný filter
Späť
Späť

Práve prebieha inventúra skladu. Všetky objednávky budú expedované od 6. októbra 2025. Do tohto dátumu je blesková zásielka pozastavená. Ďakujeme za pochopenie.

Letné koktaily s ginom

Letné koktaily s ginom

Gin je bezpochyby jedným z najuniverzálnejších destilátov. Leto sa začína, vyťažte maximum z teplého počasia s jedným z našich ginových koktailov. Najlepšie letné koktaily od klasických až po jedinečné a osviežujúce.


 

Gin Fizz

Ingrediencie

•    60 ml gin Koval Dry Gin Organic 47%
•    45 ml čerstvo vytlačenej citrónovej alebo limetkovej šťavy
•    45 ml jednoduchého sirupu (rozpustite 250 g kryštálového cukru v 250 ml horúcej vody)
•    1 malý alebo stredný vaječný bielok, voliteľné
•    60 ml sódy
•    citrónová kôra na ozdobu

Postup

Do šejkru nalejte gin, citrónovú šťavu, sirup a vaječný bielok (voliteľné). Dôkladne pretrepte bez ľadu asi 15 sekúnd, aby ste zaistili spenený vaječný bielok (ak používate).

Pridajte niekoľko kociek ľadu do šejkra a pretrepte. Nalejte do vychladeného pohára na čerstvé kocky ľadu. Zalejte sódovou vodou a ozdobte citrónovou kôrou. 

Gin & Tonic

Ingrediencie 

•    50 ml Gin Adamus Aquardente Bagaceria Organic 52%
•    200 ml toniku Erasmus Bond Botanical Tonic Water

Postup 

Naplňte pohár ľadom. Ľad v pohári „otočte“ pomocou barovej lyžice. Vypustite prebytočnú vodu z pohára. Pridajte 5 cl Adamus Gin. Jemne pridajte 20 cl toniku Erasmus

French 75

Ingrediencie

•    30 ml ginu Fifty Pounds 43,5%
•    15 ml čerstvej citrónovej šťavy
•    15 ml jednoduchého sirupu (rozpustite 250 g kryštálového cukru v 250 ml horúcej vody)
•    120 ml Champagne Ayala Brut Majeur

Postup

V šejkri zmiešajte gin, citrónovú šťavu a sirup. Naplňte šejker ľadom a dobre pretrepte. Preceďte do vychladenej flauty a dolejte Champagne.

 

Negroni 

Ingrediencie 

•    30 ml ginu Toison Gin Handcrafted DRY GIN 47%
•    30 ml jednoduchého sirupu (rozpustite 250 g kryštálového cukru v 250 ml horúcej vody)
•    30 ml Campari Bitter 25%
•    2 kvapky Angostura® bitters
•    pomarančová kôra na ozdobu

Postup

Všetky ingrediencie pridajte do šejkru s ľadom a miešajte, kým sa nespoja. Preceďte do pohára Riedel Rocks Glass a ozdobte kúskom pomarančovej kôry. 

Tom Collins

Ingrediencie

•    45 ml ginu GINJOY 45%
•    30 ml citrónovej šťavy
•    15 ml jednoduchého sirupu (rozpustite 250 g kryštálového cukru v 250 ml horúcej vody)
•    90 ml sódy
•    maraschino čerešňa na ozdobu
•    plátok citróna na ozdobu

Postup

Nalejte citrónovú šťavu do pohára Collins. Pridajte sirup a miešajte. Naplňte pohár ľadom a pridajte gin. Dolejte do pohára sódu a premiešajte. Ozdobte kolieskom citróna a čerešňou maraschino.

Newsletter
Ustriehnite si zľavy, akcie a degustácie

V newslettroch vám budeme posielať aktuálne akcie na víno, degustácie alebo ďalšie zaujímavé info zo sveta vína.  Z nášho newslettru sa môžete kedykoľvek odhlásiť v jeho spodnej časti.