Blog na tému Rum
Odísť z témyUrobte si rumové Vianoce
06. 12. 2024Rum je nápoj, ktorý si môžete vychutnať počas sviatočného obdobia, pretože je hrejivý a aromatický. Fľaša prémiového rumu prináša vianočnú náladu. Aký rum by ste mali piť alebo darovať tento rok?
Inšpirujte sa: Je čas pre zimný koktail
Je čas pre zimný koktail
20. 11. 2024Sladký, či korenistý, vonia tak lákavo. Prvý dúšok sa vám rozleje po celom tele. Zimné koktaily sú skutočne univerzálne, vďaka mnohým príjemným aspektom sa perfektne hodia pre každého. Ktoré koktaily sú vhodné pre chladnejšie počasie? Nasledujúci výber sme zostavili tak, aby ste si mohli pripraviť ideálny nápoj aj v mrazivých teplotách.
Teraz máme pre vás inšpiráciu, urobte si ružové varené víno s Reya Elementa Rosé!
Novinka Auténtico Nativo - rum z Panamy
01. 10. 2024Rum Autentico Nativo sa rodí v Paname a svoju podstatu získava zrením v sudoch po bourbone. Je vyrobený z miestnej cukrovej trstiny pestovanej v sopečnej pôde bohatej na minerály v oblasti Herrera v Paname. Tieto rumy sú známe svojou takmer dokonalou rovnováhou, čo je dôkazom jemného umenia master blendera Dona Pancho Fernandeza a Eduarda Pereza.
PIÑA COLADA s rumom DON Q
19. 07. 202415. augusta 1954 Monchito Marrero pracoval ako hlavný barman v bare Beachcomber v San Juan's Caribe Hilton. V ten deň ho napadol skvelý nápad. Inšpirovaný nalial do šejkra ananásovú šťavu, kokosové mlieko a výdatne to zalial rumom Don Q. Monchito tak vytvoril úplne prvú Piña Coladu, skutočný tropický originál. Zo všetkých rumov, z ktorých si Monchito si mohol vybrať, siahol po Don Q, pretože vedel, že práve ten typ rumu premení dobrý kokteil na skvelý.
Inšpirujte sa: Letné koktaily s rumom
AKCIA do 31. 7. - Rumové leto až -20 %
Novinka - Rum 327 z Karibiku
15. 07. 2024Do rumového portfólia sme zaradili karibský "Rum 327", ktorý je zmesou vybraných zrejúcich rumov z Guyany, Guatemaly, Panamy a Venezuely. Rum v týchto krajinách zreje minimálne 7 rokov, potom sa vozí na druhú etapu zrenia do Európy. Rum ponúka hladkú a sladkú chuť, za ktorou stojí metóda dvojitého zrenia.