30% zľavy na TOP vína + Víno k nákupu nad 50 €

right-arrow
UŽÍVATEĽSKÉ MENU
VÝBER JAZYKA
Späť Detailný filter
Späť Detailný filter
Späť
Späť
Novinka - Rum 327 z Karibiku

Novinka - Rum 327 z Karibiku

Rum

Do rumového portfólia sme zaradili karibský "Rum 327", ktorý je zmesou vybraných zrejúcich rumov z Guyany, Guatemaly, Panamy a Venezuely. Rum v týchto krajinách zreje minimálne 7 rokov, potom sa vozí na druhú etapu zrenia do Európy. Rum ponúka hladkú a sladkú chuť, za ktorou stojí metóda dvojitého zrenia.


 

Karibský rum 327 očarí sladkými tónmi tropického ovocia, citrusov a vanilky a chuťou karamelu v závere. Dá sa vychutnať čistý, s ľadom alebo v prémiovom kokteile. Rum je zmesou špeciálne vybraných vyzretých rumov z Guyany, Guatemaly, Panamy, Venezuely a prírodných extraktov, ktoré spoločne prinášajú prémiový výsledok. Jedinečná metóda dvojitého zrenia sa používa na dokončenie rumovej zmesi s výnimočnými tropickými tónmi.

Výsledkom dvojitého zrenia je exkluzívny vyzretý rum. Všetky rumy zrejú najmenej 7 rokov v karibských trópoch v rôznych sudoch, čo im dodáva hladkú a sladkú chuť. Pre sekundárne zrenie sa zmes posiela do Európy. Na riedenie zmesi na 40% ABV sa používa vysokokvalitná pramenitá voda zo severu. V rume tak získate horúce tropické a studené severské charaktery v jednom.

Je zaujímavosťou, že rum dostal meno na počesť roka, kedy bola prvýkrát objavená cukrová trstina, čím sa začala história rumu. Príbeh rumu sa začal písať, keď muži Alexandra Veľkého objavili počas indického ťaženia v roku 327 pred n. l. cukrovú trstinu.

 

Newsletter
Ustriehnite si zľavy, akcie a degustácie

V newslettroch vám budeme posielať aktuálne akcie na víno, degustácie alebo ďalšie zaujímavé info zo sveta vína.  Z nášho newslettru sa môžete kedykoľvek odhlásiť v jeho spodnej časti.