offerBox
1

4. 4. - Degustácia s vinárstvom Karpatská Perla

offerImage

Prvý štvrtok po Veľkonočnom období bude patriť degustácii vinárstva Karpatská Perla. Je to pekná príležitosť ochutnať tohtoročné novinky, ktoré nám príde predstaviť osobne pán Šebo.

Čítať viac

Každé šieste najlacnejšie slovenské víno ZADARMO.

right-arrow
UŽÍVATEĽSKÉ MENU
VÝBER JAZYKA
Späť Detailný filter
Späť Detailný filter
Späť
Späť

Blog na tému Le Mortelle

Odísť z témy

Antinori – národný poklad Talianska

19. 10. 2022

Rodina Antinori patrí medzi najstaršie šľachtické vinárske rodiny na svete. História rodiny je spojená s vínom od roku 1385, kedy sa Giovanni di Piero Antinori stal členom „Arte Fiorentina dei Vinattieri“ čiže cechu florentských vinárov. Spoznajte s nami vinárstva patriace pod značkou Antinori.

Přečítajte si: Antinori - srdce ChiantiRozhovor s pani Evou Horákovou, exportnou manažérkou Marchesi Antinori SPA .

Čítať viac >

Ampio delle Mortelle - novinka v portfóliu od Antinori

17. 08. 2022

Le Mortelle je jedným z najnovších projektov rodiny Antinori. Ekologické vinárstvo vytvorené v pobrežnej Maremme v Toskánsku.

Víno Ampio delle Mortelle bolo prvý krát vyrobené v roku 2015. Ročník 2018 je momentálne len štvrtým v poradí. Jeho produkcia je veľmi limitovaná, ročná produkcia je len 5 až 7 tisíc fliaš v závislosti od ročníka. Sme radi, že sa nám pre vás podarilo získať exkluzívne 24 fliaš tohto zaujímavého vína.

Čítať viac >

TOP Talianske vína

08. 08. 2020

Pri zostavovaní zoznamu najlepších talianskych vín je najťažšie vybrať oblasť a odrodu, ktorá by bola tá najlepšia. V mnohých krajinách sa zameriavajú na 6 až 10 odrôd, z ktorých vyrábajú vína.

Taliansko má 377 pôvodných autochtónnych odrôd. V súčasnosti je pôvod vín výhodou, ktorý nepotrebuje zdôrazňovať príbeh na úkor kvality.

Čítať viac >

Preskúmajte témy

Najviac čítané

Prečítajte si Taste & Enjoy

 

Taliansko
Balíček Najlepšie Prosecco
biele -
Balíček Najlepšie Prosecco
Slovensko
Balíček TOP slovenské vína
mix -
Balíček TOP slovenské vína
Newsletter
Ustriehnite si zľavy, akcie a degustácie

V newslettroch vám budeme posielať aktuálne akcie na víno, degustácie alebo ďalšie zaujímavé info zo sveta vína.  Z nášho newslettru sa môžete kedykoľvek odhlásiť v jeho spodnej časti.