offerBox
1

3. 5. - Degustácia vín El Coto s 5-chodovou večerou v Hoteli Elizabeth

offerImage

Pozývame vás na degustáciu vín El Coto do Hotela Elizabeth, ktorý sa nachádza v srdci mesta Trenčín priamo pod stredovekým hradom. Môžete sa tešiť na kvalitné španielske vína El Coto, ktoré budú podávané k 5-chodovej degustačnej večeri. 

Čítať viac

3+1 ZADARMO na ovocné vína Miluron s kódom RIBEZLA

right-arrow
UŽÍVATEĽSKÉ MENU
VÝBER JAZYKA
Späť Detailný filter
Späť Detailný filter
Späť
Späť

Blog na tému Clarendelle

Odísť z témy

Zápisky z degustačnej večere s Domaine Clarence Dillon

27. 02. 2024

Dňa 22.2.2024 sa uskutočnila 5-chodová degustačná večera s vínami Domaine Clarence Dillon v Restaurant Parlament v Bratislave. Večerom sprevádzala zástupkyňa vinárstva pre Európu Satenik Samvelyan spolu so someliérom spoločnosti Corner & Co. Rasťom Šutákom.

Čítať viac >

Valentín: Aké vína si vybrať?

07. 02. 2024

Deň svätého Valentína je chvíľou oslavy lásky a prejavenie uznania niekomu výnimočnému vo vašom živote. Oslavujete Valentína s partnerom alebo s priateľmi? Víno je dokonalým darčekom, ktorý môžete darovať svojmu blízkemu alebo vašej láske ako prekvapenie. Ktorá fľaša je však pre výnimočný večer tá najlepšia?

Inšpirujte sa výberom: Víno na Valentína

Čítať viac >

Vína Clarendelle a Domaine Clarence Dillon sa budú piť počas noci odovzdávania Oskarov

07. 03. 2023

Clarendelle a Domaine Clarence Dillon sa stali hrdým oficiálnych partnerom vín podávaných pri príležitosti 95. odovzdávania Oskarov. Celý tím v Clarendelle je skutočne poctený, že môže byť súčasťou najväčšej noci v Hollywoode. A vy sa môžete pridať. Počas odovzdávania Oskarov si môžete spoločne pripiť spolu s ocenenými vínami Clarendelle “Inspired by Haut-Brion”.

Čítať viac >

Clarence Dillon - terroir Bordeaux vo fľaši

10. 02. 2023

Clarence Dillon Wines je dôležitým obchodníkom s vínom v Bordeaux. Spoločnosť bola založená v roku 2005, ponúka vína z viac ako 100 zámkov, vrátane niektorých z najprestížnejších v Bordeaux. Väčšina vín predávaných spoločnosťou Clarence Dillon Wines pochádza priamo zo château.

Čítať viac >

Poetika po francúzsky - zápisky z degustácie Clarendelle

06. 06. 2022

Večera s vínami Domaine Clarence Dillon sa uskutočnila premiérovo len na dvoch miestach na Slovensku. Začiatkom mája v hoteli Elizabeth v Trenčíne a na konci tohto mesiaca v podniku Poetike v Prešove. I keď ide o charakterovo odlišné priestory,  spojenie s výbornou lokálnou kuchyňou a vínami Clarence Dillon odmenili účastníci na obidvoch miestach hlasným potleskom. Štvorchodové menu v Poetike pripravil tím kuchyne pod vedením šéfkuchára Samuela Džubáka. Vína predstavili spoločne Rastislav a Denisa Šutákovci zo spoločnosti Corner/Wineplanet.

Čítať viac >

Report - Degustačná večera Clarence Dillon Wines v Elizabeth

10. 05. 2022
Pod Trenčianskym hradom sa v príjemnej atmosfére hotela Elizabeth uskutočnila začiatkom mája degustačná večera s francúzskymi vínami Clarence Dillon…
Čítať viac >

Pobyt v Hoteli Elizabeth za nákup vína Clarendelle

14. 02. 2022
Súťaž o víkendový pobyt pre dvoch v romantickom Hoteli Elizabeth**** v Trenčíne už skončila. Stačilo ak ste si od 15.2. do 31.3.2022 kúpili u…
Čítať viac >

TOP francúzske vína v roku 2022

20. 01. 2022
Vybrať najlepších desať vín z Francúzska je ako povedať, ktorá skladba Beatles je najlepšia. Francúzsko je domovom obrovského množstva unikátnych vín…
Čítať viac >

Preskúmajte témy

Najviac čítané

Prečítajte si Taste & Enjoy

 

Taliansko
Balíček Najlepšie Prosecco
biele -
Balíček Najlepšie Prosecco
Slovensko
Balíček TOP slovenské vína
mix -
Balíček TOP slovenské vína
Newsletter
Ustriehnite si zľavy, akcie a degustácie

V newslettroch vám budeme posielať aktuálne akcie na víno, degustácie alebo ďalšie zaujímavé info zo sveta vína.  Z nášho newslettru sa môžete kedykoľvek odhlásiť v jeho spodnej časti.