offerBox
1

3. 5. - Degustácia vín El Coto s 5-chodovou večerou v Hoteli Elizabeth

offerImage

Pozývame vás na degustáciu vín El Coto do Hotela Elizabeth. Môžete sa tešiť na kvalitné španielske vína El Coto, ktoré budú podávané k 5-chodovej degustačnej večeri. 

Čítať viac

Jarná akcia do -40% na vína a alkohol

right-arrow
UŽÍVATEĽSKÉ MENU
VÝBER JAZYKA
Späť Detailný filter
Späť Detailný filter
Späť
Späť

Ochutnajte novinky ¡Hola! a La Marca. Prosecco & Cava v akcii až -30%

Blog na tému J&J Ostrožovič

Odísť z témy

Jeseň na tanieri – párovanie vína a jesenných jedál

22. 09. 2021

Jeseň je plná farieb. Žltá, oranžová, červená, hnedá, tieto farby dominujú v jesennom menu na tanieri. Jeseň je gastronomickým sviatkom, dôležitú úlohu zohráva sezónnosť. Pečená hus, kačka, zverina, tekvica, huby a gaštany sú spojené s jeseňou. Tlmené hnedé odtiene lesných húb dopĺňa žiarivá oranžová  farba tekvice. Čo sa týka vín, z ľahkých bielych a ružových dovolenkových vín pomaly prechádzame k plnším štýlom bielych a hlavne k červeným vínam.

Inšpirujte sa: Vína na husacie a kačacie hody

Čítať viac >

Fľaša ako pridaná hodnota k exkluzivite

09. 09. 2021

V dnešnej dobe zohráva dôležitú úlohu pri výbere vín dizajn fľaše, ktorý dáva vínu pridanú hodnotu k predajnosti a odlíšeniu sa.

V nasledujúcom článku sa dozviete ako sa dizajn fľaše vyvíjal, zaujímavé typy fliaš a aké sú trendy. Prinášame vám tiež tipy na exkluzívne fľaše, ktoré zaručene očaria.

Čítať viac >

Zoznámte sa s vinárom - Vinárstvo Ostrožovič

07. 08. 2019

Od roku 1990 píšu svoj vínny príbeh manželia Ostrožovičovci v najmenšej vinohradníckej oblasti Slovenska, v Tokaji.

Prečítajte si náš rozhovor s charizmatickým Jarom Ostrožovičom a nadýchnite sa tokajskej vône a atmosféry.

Vína Ostrožovič nájdete v našom eshope.

Čítať viac >

Tie najlepšie vína zo Slovenska

15. 05. 2019

Degustácia "Rozhovory 10/10" priniesla najlepšie slovenské vína.  Šesť vinohradníckych oblastí reprezentovalo 10 slovenských vinárstiev.

Vzhľadom k situácii stále sa znižujúcich plôch vinohradov na Slovensku, je čoraz ťažšie nájsť výnimočné vína s charakterom pôvodu. V rámci ochutnávky vína a rozhovorov sa ochutnávali vína biele, ružové, červené, suché i sladké, tiché i šumivé z ročníkov 2016 až 2000.

Čítať viac >

Vyhrajte pobyt na Tokaji

03. 09. 2018

V septemri ste súťažili o výlet do preslávenej oblasti Tokaja priamo u pána Ostrožoviča. Nezabudnuteľný pobyt pre 2 osoby v tokajskej izbietke vo vinárstve Ostrožovič spolu s degustáciou vín získava pani Dominika Va....ová. Gratulujeme! Pripravili sme pre vás súťaž o výlet do preslávenej oblasti Tokaja priamo u pána Ostrožoviča. 

Ako ste sa mohli zapojiť? Stačilo, ak ste si počas septembra kúpili akékoľvek víno značky Ostrožovič, jednu alebo viac fliaš. Zaradili sme vás tak ihneď do žrebovania. 

 

Čítať viac >

Najlepšie slovenské vína – Ostrožovič

16. 10. 2014
Pripravili sme pre vás vínnu cestu po Slovensku, v ktorej vám predstavíme našich vinárov a naše vínne poklady. Náš someliér navštívil 7…
Čítať viac >

Preskúmajte témy

Najviac čítané

Prečítajte si Taste & Enjoy

 

Taliansko
Balíček Najlepšie Prosecco
biele -
Balíček Najlepšie Prosecco
Slovensko
Balíček TOP slovenské vína
mix -
Balíček TOP slovenské vína
Newsletter
Ustriehnite si zľavy, akcie a degustácie

V newslettroch vám budeme posielať aktuálne akcie na víno, degustácie alebo ďalšie zaujímavé info zo sveta vína.  Z nášho newslettru sa môžete kedykoľvek odhlásiť v jeho spodnej časti.