offerBox
1

3. 5. - Degustácia vín El Coto s 5-chodovou večerou v Hoteli Elizabeth

offerImage

Pozývame vás na degustáciu vín El Coto do Hotela Elizabeth. Môžete sa tešiť na kvalitné španielske vína El Coto, ktoré budú podávané k 5-chodovej degustačnej večeri. 

Čítať viac

Jarná akcia do -40% na vína a alkohol

right-arrow
UŽÍVATEĽSKÉ MENU
VÝBER JAZYKA
Späť Detailný filter
Späť Detailný filter
Späť
Späť

Ochutnajte novinky ¡Hola! a La Marca. Prosecco & Cava v akcii až -30%

Blog na tému Zoznámte sa s vinárom

Odísť z témy

Zoznámte sa s vinárom ... Vinárstvo Rariga

22. 06. 2021

Vinárstvo Rariga je rodinné vinárstvo z Modry, ktoré sa zaoberá pestovaním hrozna, jeho spracovaním a následnou výrobou vín. Korene vinárstva siahajú až do roku 1986. Práve vtedy Igor Rariga zasadil svoj prvý vinohrad. Dnes traja Rarigovci (otec a dvaja synovia) budujú v Modre moderné vinárstvo s tradičnými prvkami a skvelými vínami.

Prinášame vám rozhovor s Marekom Rarigom, synom Igora Rarigu, zanieteným vinohradníkom a vinárom z Modranského chotára.

Čítať viac >

Rozhovor s vinárstvom Chateau Modra

18. 02. 2021

Kvalitu vín z vinárstva Chateau Modra potvrdzujú stovky domácich a zahraničných ocenení. Vinice Chateau Modra sa rozprestierajú v troch vinohradníckych oblastiach Slovenska – Malokarpatskej, Južnoslovenskej a Nitrianskej vinohradníckej oblasti. Filozofiu vinárstva môžeme zhrnúť do jednej vety „Kvalita ako princíp“.

Prečítajte si náš rozhovor s Danielom Bachnom z vinárstva Chateau Modra.

Čítať viac >

Zoznámte sa s vinárom – VÍNO NATURAL Domin & Kušický

10. 02. 2020

Vinárstvo Natural Domin a Kušický produkuje vína už vyše dvadsať rokov. Boli prvé certifikované Bio vinárstvo na Slovensku. Keď Ján Domin založil vinárstvo v roku 1996, jeho vízia znela „Keď vinárstvo, tak ekologické.“ Dnes vedie vinárstvo jeho dcéra Diana a zať Tibor Kušický.

Rozprávali sme sa Dianou Kušickou o začiatkoch vinárstva, novinkách a názoroch.

Čítať viac >

Zoznámte sa s vinárom – Vinárstvo Matyšák

27. 01. 2020

Rodinné vinárstvo Petra Matyšáka bolo založené v roku 1989 v 300-ročnom vinohradníckom dome v centre mesta Pezinok. Peter Matyšák už takmer tri desaťročia úspešne spolupracuje s poprednými pestovateľmi hrozna a vytvára stabilný sortiment vína. Zoznámte sa s vinárstvom Matyšák a prečítajte si odpovede pána Matyšáka na naše otázky.

Čítať viac >

Zoznámte sa s vinárom – Mrva & Stanko

12. 11. 2019

Tandem Mrva a Stanko funguje úspešne už 22 rokov. Vinárstvo vyrába slovenské vína svetovej kvality a je stálicou na slovenskej vinárskej scéne. Prečítajte si ako pán Vladimír Mrva spomína na začiatky vinárstva. Dozviete sa aj kto je Mrva a kto Stanko a ako toto spojenie vzniklo a funguje.

Prečítajte si ďalšie diely rozhovoru s vinárstvom - Úspechy slovenského vinárstva Mrva a StankoNovinky vo vinárstve Mrva & Stanko

Čítať viac >

Zoznámte sa s vinárom – Karpatská Perla

08. 10. 2019
Karpatská Perla je rodinná vinárska a vinohradnícka firma v Malokarpatskej vinohradníckej oblasti. Výroba vín prebieha v modernom…
Čítať viac >

Zoznámte sa s vinárom - Vinárstvo Miluron

11. 09. 2019
Miluron, nové slovenské vinárstvo, ktoré je zamerané na výrobu exkluzívnych a kvalitných ovocných vín, sa teší medzinárodným úspechom. Čučoriedkové…
Čítať viac >

Zoznámte sa s vinárom - Vinárstvo Pavelka

04. 09. 2019
Kto by nepoznal vinárstvo Pavelka, ich vína sú na Slovensku veľmi obľúbené. Pod Malými Karpatmi obhospodarujú viac ako päťdesiat hektárov. Na…
Čítať viac >

Preskúmajte témy

Najviac čítané

Prečítajte si Taste & Enjoy

 

Taliansko
Balíček Najlepšie Prosecco
biele -
Balíček Najlepšie Prosecco
Slovensko
Balíček TOP slovenské vína
mix -
Balíček TOP slovenské vína
Newsletter
Ustriehnite si zľavy, akcie a degustácie

V newslettroch vám budeme posielať aktuálne akcie na víno, degustácie alebo ďalšie zaujímavé info zo sveta vína.  Z nášho newslettru sa môžete kedykoľvek odhlásiť v jeho spodnej časti.