offerBox
1

4. 4. - Degustácia s vinárstvom Karpatská Perla

offerImage

Prvý štvrtok po Veľkonočnom období bude patriť degustácii vinárstva Karpatská Perla. Je to pekná príležitosť ochutnať tohtoročné novinky, ktoré nám príde predstaviť osobne pán Šebo.

Čítať viac

Každé šieste najlacnejšie slovenské víno ZADARMO.

right-arrow
UŽÍVATEĽSKÉ MENU
VÝBER JAZYKA
Späť Detailný filter
Späť Detailný filter
Späť
Späť

Blog na tému En Primeur

Odísť z témy

Bordeaux En Primeur 2022 - ako chutí?

17. 07. 2023

Prvá zmena v porovnaní s predchádzajúcim rokom je, že hodnotenia vín ročníka 2022 sú veľmi vysoké. Vyzerá to tak, že o desať rokov nebude vínam stačiť 100 bodová stupnica... Oveľa dôležitejšie je pozorne čítať hodnotenia vybraných osôb, ktoré by mali vyvažovať balast. Medzi riadkami sa dajú nájsť informácie, ktoré majú podstatnejší význam.

Rastislav Šuták, someliér WinePlanet

Čítať viac >

Ako nepreplatiť víno: rovnica o troch známych

06. 03. 2023

Koľko sme ešte ochotní zaplatiť za fľašu vína? Ako sa zorientovať v momentálnej širokej ponuke vín, nakupovať pritom s rozumom  a zbytočne nepreplatiť?

Čítať viac >

Bordeaux En Primeur 2021 - ako chutí?

11. 07. 2022

Za normálnych okolností by nebolo veľa príčin na akékoľvek filozofické debaty, či dokonca paniku okolo vín z ročníka 2021 v Bordeaux. Takmer všetko zostáva pri starom. Ale slovo takmer môže vyznieť povrchne. Pozor, existuje však zopár dôvodov, prečo by všetci milovníci týchto vín nemali vôbec zostať k ročníku 2021 apatickí!

Rastislav Šuták, somelier WinePlanet

Čítať viac >

En Primeur Burgundsko Domaine Chanson 2020

25. 02. 2022

Na základe úspechu En Primeur 2019, ponúkame našim zákazníkom opätovnú možnosť zakúpenia vín v predstihu. Ako zvyčajne od Domaine Chanson z Beaune. V tomto roku to bude ešte o jedno víno viac! Vína budú doručené najskôr v septemberi 2022.

Čítať viac >

En Primeur Burgundsko Domaine Chanson 2019 – Objavte a spoznajte srdce Burgundska.

08. 02. 2021

Na základe úspechu našej ponuky vín z Bordeaux spôsobom En Primeur ponúkame našim zákazníkom možnosť zakúpenia šiestich vín v predstihu aj od Domaine Chanson z Burgundska. Vína budú doručené najskôr v júni 2021 v závislosti od vinohradu a klasifikácie.

Čítať viac >

Významné novinky na planéte vína

19. 01. 2021
Rok 2020 nám všetkým priniesol pre koronu množstvo starostí a obmedzení. Ale napriek tomu sme vám doviezli veľa nových vín a rozšírili…
Čítať viac >

Predstavujeme vína En Primeur

04. 09. 2020
En primeur alebo „víno budúcnosti“ je spôsob nákupu vín v čase pred ich nafľašovaním. Nákup sa vykonáva rok po zbere, v čase, kedy má víno pred sebou…
Čítať viac >

EN PRIMEUR, alebo "Obchodovať v predstihu

20. 08. 2019
História obchodovania s vínom v rámci jeho nákupu v predstihu je podstatne bohatšia akoby sa mohla sprvu javiť. Jednalo sa predovšetkým o nákup vína…
Čítať viac >

Preskúmajte témy

Najviac čítané

Prečítajte si Taste & Enjoy

 

Taliansko
Balíček Najlepšie Prosecco
biele -
Balíček Najlepšie Prosecco
Slovensko
Balíček TOP slovenské vína
mix -
Balíček TOP slovenské vína
Newsletter
Ustriehnite si zľavy, akcie a degustácie

V newslettroch vám budeme posielať aktuálne akcie na víno, degustácie alebo ďalšie zaujímavé info zo sveta vína.  Z nášho newslettru sa môžete kedykoľvek odhlásiť v jeho spodnej časti.