UŽÍVATEĽSKÉ MENU
VÝBER JAZYKA
Späť Detailný filter
Späť Detailný filter
Späť
Späť

Vyhrajte pobyt a degustáciu vo vinárstve Karpatská Perla. Ako sa zapojiť?

Blog na tému Graham's

Odísť z témy

Halloween party s vínom

11. 10. 2024

Halloween je jedným z komerčne najúspešnejších sviatkov v celosvetovom meradle. Kto povedal, že je len pre deti? Kreativita, skvelé kostýmy, strašidelné dekorácie a hudba sú nevyhnutnosťou. Samozrejme jedlo a víno rozprúdia tú správnu zábavu.

Či už organizujete party vo svojom dome alebo vyrážate k niekomu inému, buďte pripravení na čokoľvek s dobrým vínom po ruke. Pamätajte, že víno je dokonalým darčekom pre vašich dospelých priateľov, ktorí na konci októbra organizujú Halloweensku party.

Inšpirujte sa: Aké víno na Halloween

Čítať viac >

Portské víno a malé čokoládové tortičky

10. 10. 2024

Portské víno a malé čokoládové torty sú skvelou kombináciou sladkých chutí. Delikátne portské víno sa dokonale spája s dekadentnou, čokoládovou chuťou koláčikov. Vychutnajte si s nami lahodné čokoládové tortičky s pohárom portského vína.

Čítať viac >

Valentínsky čokoládový koláčik a portské víno

08. 02. 2024

Vychutnajte si s nami lahodný čokoládový koláč a portské víno pre skutočne valentínsky pôžitok. Bohatá, sladká chuť portského vína Graham's The Tawny Reserve Port sa dokonale spája s dekadentnou, čokoládovou chuťou koláčika. Klasická kombinácia určite poteší aj tie najnáročnejšie jazýčky.

Čítať viac >

Valentín: Aké vína si vybrať?

07. 02. 2024

Deň svätého Valentína je chvíľou oslavy lásky a prejavenie uznania niekomu výnimočnému vo vašom živote. Oslavujete Valentína s partnerom alebo s priateľmi? Víno je dokonalým darčekom, ktorý môžete darovať svojmu blízkemu alebo vašej láske ako prekvapenie. Ktorá fľaša je však pre výnimočný večer tá najlepšia?

Inšpirujte sa výberom: Víno na Valentína

Čítať viac >

Novinky z Graham´s - dva nové blendy

30. 11. 2023

Graham´s Blend No.5 a Blend Nº12 sú novinky v segmente portských vín a predstavujú moderný, inovatívny prístup k portským vínam ako základ pre koktaily. Portské víno je dobré aj samo o sebe, avšak dodáva chrbtovú kosť a hĺbku rôznym kokteilom. Od jednoduchého, no príjemne osviežujúceho bieleho portského s tonikom, plátkom citróna a vetvičkou mäty, ako to robia v Portugalsku, až po zložitejšie Master at Arms. Dekadentný kokteil s tmavým rumom, grenadínou a redukciou portského vína. S Graham´s Blend No.5 a Blend Nº12 vytvoríte originálne a lahodné kokteily na báze portského vína.

Čítať viac >

Čokoládový koláč s cviklou a ganache a TIP na víno

01. 02. 2023
Kto by nemal rád čokoládu. Tmavá čokoláda s vyšším podielom kakaa je zdrojom antioxidantov a zlepšuje prekrvenie organizmu, najmä v chladných…
Čítať viac >

Zápisky z degustácie Masterclass Graham's

13. 12. 2022
Tawny či Ruby? Svet portských vín nie je len biely alebo čierny. Nielen preto sme sa rozhodli, že posledný tohtoročný Masterclass bude venovaný vínam…
Čítať viac >

Spoznajte portské víno a jeho štýly

24. 10. 2022
Portské víno, tiež známe ako Vinho do Porto, je portugalské fortifikované víno vyrábané v údolí rieky Douro na severe Portugalska. Mimo Portugalska…
Čítať viac >

Preskúmajte témy

Najviac čítané

Prečítajte si Taste & Enjoy

 

Taliansko
Balíček Najlepšie Prosecco
mix -
Balíček Najlepšie Prosecco
Slovensko
Balíček TOP slovenské vína
mix -
Balíček TOP slovenské vína
Newsletter
Ustriehnite si zľavy, akcie a degustácie

V newslettroch vám budeme posielať aktuálne akcie na víno, degustácie alebo ďalšie zaujímavé info zo sveta vína.  Z nášho newslettru sa môžete kedykoľvek odhlásiť v jeho spodnej časti.