offerBox
1

4. 4. - Degustácia s vinárstvom Karpatská Perla

offerImage

Prvý štvrtok po Veľkonočnom období bude patriť degustácii vinárstva Karpatská Perla. Je to pekná príležitosť ochutnať tohtoročné novinky, ktoré nám príde predstaviť osobne pán Šebo.

Čítať viac

Každé šieste najlacnejšie slovenské víno ZADARMO.

right-arrow
UŽÍVATEĽSKÉ MENU
VÝBER JAZYKA
Späť Detailný filter
Späť Detailný filter
Späť
Späť

Blog na tému Villa Maria

Odísť z témy

Ako darovať víno

12. 02. 2024

Vybrať víno môže byť náročné. Červené alebo biele? Mali by ste kúpiť fľašu, dve alebo aj tri? Nenechajte sa však odradiť. Sme tu, aby sme vám pomohli. Náš sprievodca zahŕňa všetky aspekty, či už ide o darček k narodeninám, svadbe alebo výročiu.

Inšpirujte sa: Valentín: Aké vína si vybrať?

Čítať viac >

Valentín: Aké vína si vybrať?

07. 02. 2024

Deň svätého Valentína je chvíľou oslavy lásky a prejavenie uznania niekomu výnimočnému vo vašom živote. Oslavujete Valentína s partnerom alebo s priateľmi? Víno je dokonalým darčekom, ktorý môžete darovať svojmu blízkemu alebo vašej láske ako prekvapenie. Ktorá fľaša je však pre výnimočný večer tá najlepšia?

Inšpirujte sa výberom: Víno na Valentína

Čítať viac >

Vianoce s vínami Villa Maria

22. 12. 2023

Trblietajúce sa svetlá, borovicová vôňa a izby plné smiechu. Vianočné sviatky sú čarovným časom, ktorý môžete stráviť s priateľmi a rodinou. Stôl vyzdobený lahodným jedlom a vínom patrí k Vianociam.

Vinárstvo Villa Maria prináša niekoľko fantastických odporúčaní, ktoré vám uľahčia zapôsobiť na svoju rodinu i hostí dokonalou vianočnou kombináciou. Od pikantného bieleho vína odrody Sauvignon Blanc, ktorý vyzdvihne jemnú chuť pečenej hydiny až po ovocný Pinot Noir, ktorý zvýrazní zemitú chuť v akomkoľvek pokrme s hubami.

Čítať viac >

Najpredávanejšie vína za rok 2023

20. 12. 2023

Rok 2023 sa pomaly blíži ku koncu. Ďakujeme vám, našim zákazníkom, ktorí ste nám prejavili svoju dôveru i tento rok. Vždy vás radi obslúžime v kamenných predajniach v Bratislave – Stará Vajnorská Nivy a Bory a OC Európa v Banskej Bystrici. A samozrejme na našich stránkach wineplanet.sk a wineplanet.cz.

Čítať viac >

Vyberte si víno podľa vášho znamenia

06. 12. 2023

Pripúšťame, že robiť hlavné životné rozhodnutia výlučne na základe horoskopov môže byť nerozumné. Ale použiť ho pri výbere vína? Spoločnosť Cellarmasters sa zamerala na údaje o predaji, aby určila typ vín, ktoré každé znamenie uprednostňuje.

„Analýzou poznatkov našich zákazníkov a porovnaním s objednávkami za posledných 12 mesiacov sme boli schopní analyzovať, ako sa líšia preferencie vín medzi znameniami,“ hovorí Christine Rickets, riaditeľka Cellarmasters.

Čítať viac >

Najlepšie vína, ktoré môžete kúpiť v Black Week

16. 11. 2023
Najlepšie ponuky prichádzajú. Máte jedinečnú možnosť nakúpiť si slovenské i zahraničné vína za naozaj výhodne ceny. Z domu môžete pohodlne objednávať…
Čítať viac >

Syry v kombinácii s vínami Villa Maria

05. 10. 2023
Ktoré víno si vybrať, ku ktorému syru? Prinášame vám odporúčania syrov a vín z vinárstva Villa Maria, aby ste svoju lásku k vínu a syru mohli povýšiť…
Čítať viac >

Wellness s Villa Maria – Súťaž o pobyt v hoteli Lesná

19. 08. 2023
V septembri sme súťažili o pobyt v hoteli Lesná**** vo Vysokých Tatrách. Výherný poukaz na 2 noci pre 2 osoby v apartmáne Superior Suite s polpenziou…
Čítať viac >

Preskúmajte témy

Najviac čítané

Prečítajte si Taste & Enjoy

 

Taliansko
Balíček Najlepšie Prosecco
biele -
Balíček Najlepšie Prosecco
Slovensko
Balíček TOP slovenské vína
mix -
Balíček TOP slovenské vína
Newsletter
Ustriehnite si zľavy, akcie a degustácie

V newslettroch vám budeme posielať aktuálne akcie na víno, degustácie alebo ďalšie zaujímavé info zo sveta vína.  Z nášho newslettru sa môžete kedykoľvek odhlásiť v jeho spodnej časti.