offerBox
1

3. 5. - Degustácia vín El Coto s 5-chodovou večerou v Hoteli Elizabeth

offerImage

Pozývame vás na degustáciu vín El Coto do Hotela Elizabeth, ktorý sa nachádza v srdci mesta Trenčín priamo pod stredovekým hradom. Môžete sa tešiť na kvalitné španielske vína El Coto, ktoré budú podávané k 5-chodovej degustačnej večeri. 

Čítať viac

3+1 ZADARMO na ovocné vína Miluron s kódom RIBEZLA

right-arrow
UŽÍVATEĽSKÉ MENU
VÝBER JAZYKA
Späť Detailný filter
Späť Detailný filter
Späť
Späť

Blog na tému Tenuta San Guido

Odísť z témy

Uvoľnené exkluzívne vína do predaja

29. 10. 2023

Ponúkame vám jedinečnú možnosť získať ikonické vína, ktoré zvyčajne zostávajú u nás „v trezore“. Vzhľadom na momentálne vyšší dopyt po investičných a prémiových vínach sme uvoľnili do predaja vína, ktoré boli doteraz u nás správne uskladnené a archivované. Sú to vína, ktoré patria k najlepším a najžiadanejším na svete. Vo vyspelých enogastronomických krajinách sa tomu hovorí: kto prvý príde, ten prvý melie.

Čítať viac >

Supertoskánci - „Neoficiálne“ hviezdy Talianska

22. 08. 2023

Toskánsko je známe odrodu Sangiovese, ktorá je kľúčovou odrodou vín Chianti Classico a Brunello di Montalcino. Pred polstoročím miestni vinári začali popularizovať vína vyrobené z medzinárodných odrôd ako sú Cabernet Sauvignon, Merlot a Syrah známymi ako „Super Tuscan“.

Čítať viac >

Talianske víno a talianske cestoviny patria k sebe

27. 08. 2020

Talianske vína a kuchyňa je na Slovensku veľmi populárna. I keď tohtoročné leto bolo poznačené koronou a väčšina dovolenkárov ostalo doma, ešte pred rokom bola top destináciou pre Slovákov práve Taliansko. Slováci milujú Taliansko, taliansku kuchyňu a vína. Rôzne úpravy cestovín, pizzu a  rizoto sa pripravujú takmer v každej slovenskej domácnosti a reštaurácii, avšak kvalita nie vždy zodpovedá tomu, čo je na tanieri. Kvalitná pasta je základom. A vybrať k nej správne víno je úlohou someliéra.

Čítať viac >

Preskúmajte témy

Najviac čítané

Prečítajte si Taste & Enjoy

 

Taliansko
Balíček Najlepšie Prosecco
biele -
Balíček Najlepšie Prosecco
Slovensko
Balíček TOP slovenské vína
mix -
Balíček TOP slovenské vína
Newsletter
Ustriehnite si zľavy, akcie a degustácie

V newslettroch vám budeme posielať aktuálne akcie na víno, degustácie alebo ďalšie zaujímavé info zo sveta vína.  Z nášho newslettru sa môžete kedykoľvek odhlásiť v jeho spodnej časti.