offerBox
1

4. 4. - Degustácia s vinárstvom Karpatská Perla

offerImage

Prvý štvrtok po Veľkonočnom období bude patriť degustácii vinárstva Karpatská Perla. Je to pekná príležitosť ochutnať tohtoročné novinky, ktoré nám príde predstaviť osobne pán Šebo.

Čítať viac

Každé šieste najlacnejšie slovenské víno ZADARMO.

right-arrow
UŽÍVATEĽSKÉ MENU
VÝBER JAZYKA
Späť Detailný filter
Späť Detailný filter
Späť
Späť

Blog na tému Sauvignon

Odísť z témy

Ochutnajte Sauvignon Blanc zo Slovenska

23. 05. 2023

Asi ťažko by sa na svete našla iná odroda s takou obľúbenosťou, akou oplýva práve Sauvignon Blanc. Vína tejto odrody sa vyrábajú takmer vo všetkých vinohradníckych oblastiach sveta v širokej škále štýlov, ktorý vinári dokážu riadiť a usmerňovať prácou vo viniciach aj vo vinárstve. Sauvignon Blanc sa často prihovára mladším konzumentom. Jeho výrazná osobitosť je pre zákazníkov príťažlivá.

Čítať viac >

Sauvignon Blanc, ktorý prebudil svet vína nielen na Novom Zélande

05. 05. 2021

Novozélandský Sauvignon Blanc, prenikavo aromatický, láka zmysly tónmi zrelých egrešov, sviežim tropickým ovocím ako grapefruit alebo limetka. Taktiež svojim herbálnym charakterom ako čerstvá pokosená tráva, zelené paradajky a hrášok. Chuť novozélandského Sauvignonu oslnil kritikov vína a stanovil medzinárodný štandard pre tento štýl.

Prečítajte si Chute Sauvignon Blanc

Čítať viac >

Chute Sauvignon Blanc

20. 04. 2021

Populárne a nezameniteľné biele víno, ktoré je milované pre svoje „zelené“ herbálne  chute a pikantnú kyselinku. Odroda Sauvignon Blanc sa pestuje takmer na každom kontinente a preto ponúka rôzne štýly od ľahkých sviežich vín až po komplexné s potenciálom vyzrievať niekoľko desaťročí. Sauvignon Blanc momentálne patrí k najobľúbenejším bielym odrodám, ktorá je ľahko rozpoznateľná a komunikatívna.

Čítať viac >

Preskúmajte témy

Najviac čítané

Prečítajte si Taste & Enjoy

 

Taliansko
Balíček Najlepšie Prosecco
biele -
Balíček Najlepšie Prosecco
Slovensko
Balíček TOP slovenské vína
mix -
Balíček TOP slovenské vína
Newsletter
Ustriehnite si zľavy, akcie a degustácie

V newslettroch vám budeme posielať aktuálne akcie na víno, degustácie alebo ďalšie zaujímavé info zo sveta vína.  Z nášho newslettru sa môžete kedykoľvek odhlásiť v jeho spodnej časti.