Medovina (4)
Medovina tu bola skôr ako človek. V dutinách stromov žili včely. Med skvasil s dažďovou vodou a tak vznikla prvá medovina. V dávnych časoch považovali medovinu za zdroj života, múdrosti, odvahy a sily. Pripíjali si s ňou starí Kelti, Germáni, Gréci, Rimania a Slovania. Kedysi ľudia verili, že medovina má účinky afrodiziaka, preto ju považovali za overený „nápoj lásky“. Medovina tu bola skôr ako človek. V dutinách stromov žili včely. Med skvasil s dažďovou vodou a tak vznikla prvá medovina. V dávnych časoch… Čítať viac
Apimed
Trnavská medovina z kvetového medumedovina sladké - 0,75l

Apimed
Ambrozia Citrus medový aperitívaperitív sladké - 0,75l

Apimed
Ambrozia Ginger medový aperitívaperitív sladké - 0,75l

Bentianna
medovo - bylinný aperitívmiešaný alkoholický nápoj 0,7l

Medovina
Medovina vzniká prírodným kvasením medového muštu pomocou ušľachtilej kultúry kvasiniek. Výroba medoviny je dlhý a náročný proces trvajúci minimálne 1 rok. Základom výroby medoviny je precízny výber suroviny - kvalitný, slovenský med. Pri výrobe sa používajú špeciálne vyvinuté kvasinky na prípravu a zakvasenie medového muštu. Moderné technologické zariadenia umožňujú riadený proces výroby medoviny, počnúc kvasením až po dozrievanie pri stálej teplote. Medovina môže vyzrievať aj v drevených sudoch.