offerBox
1

4. 4. - Degustácia s vinárstvom Karpatská Perla

offerImage

Prvý štvrtok po Veľkonočnom období bude patriť degustácii vinárstva Karpatská Perla. Je to pekná príležitosť ochutnať tohtoročné novinky, ktoré nám príde predstaviť osobne pán Šebo.

Čítať viac

Každé šieste najlacnejšie slovenské víno ZADARMO.

right-arrow
UŽÍVATEĽSKÉ MENU
VÝBER JAZYKA
Späť Detailný filter
Späť Detailný filter
Späť
Späť
Valentínska súťaž o vína Gérard Bertrand

Valentínska súťaž o vína Gérard Bertrand

Ďakujeme všetkým, čo sa zapojili do našej súťaže o vína Coté des Roses. Sú to vína od francúzskeho vinárstva Gérard Bertrand, ktoré sú unikátne svojou chuťou ale aj dizajnom. Pozrite sa na výsledky a šťastných výhercov.


Výhercovia

Súťaž prebiehala od 1. 2. do 14. 2. 2019. Pravidlá súťaže

Hlavná výhra 18 vín od Gérard Bertrand

Výhra pre jedného výhercu, ktorý sa vybral zo súťažiacich výhradne cez aplikáciu Messenger.

Výherca: Mária Rusn..ová 

Výherkyňa bola vyžrebovaná 14.2. a kontaktovaná cez zadaný email. Srdečne gratulujeme :)

10 x Fľaša Coté des Roses od Gérard Bertrand

Výhra pre 10 náhodne vybraných výhercov z komentárov na Facebookovom profile

Výhercovia: Lydia Dufa..vá, Roman Re..k, Mária Šab..ová, Denisa Podhr..ská, Žaneta Or..n, Katarina Bo..ová, Róberta Štur..ová, Miroslava Micha..ová ,Milota Mäsi..ová, Simona Sit..ová

Výhercovia boli kontaktovaní a výhra je na ceste k nim.

 

 

Gérard Bertrand

Vinár Gérard Bertrand zdedil svoju vášeň k vínu a francúzskemu regiónu Languedoc od svojho otca. Vína nesú podpis svojho majiteľa v podobe vyváženosti, harmónie chuti, elegancie a čistej chuti ovocia. Reprezentujú to najlepšie, čo môže južné Francúzsko ponúknuť. 

Gérarda Bertranda môžeme bez predsudkov považovať za vyslanca regiónu. Spája úspešne víno s turizmom, kultúrou a gastronómiou. Vplyvná doména sa však čoraz častejšie presadzuje aj v kolekcii luxusnejších vín. Spoločnosti Gerard Bertrand patrí 5 usadlostí v tejto vzrušujúcej oblasti a vďaka tomu ponúka rozmanitú paletu rozličných vín na každú príležitosť. 

 

 

 

Newsletter
Ustriehnite si zľavy, akcie a degustácie

V newslettroch vám budeme posielať aktuálne akcie na víno, degustácie alebo ďalšie zaujímavé info zo sveta vína.  Z nášho newslettru sa môžete kedykoľvek odhlásiť v jeho spodnej časti.