UŽÍVATEĽSKÉ MENU
VÝBER JAZYKA
Späť Detailný filter
Späť Detailný filter
Späť
Späť

Vyhrajte pobyt a degustáciu vo vinárstve Karpatská Perla. Ako sa zapojiť?

Blog na tému Solaia

Odísť z témy

Uvoľnené exkluzívne vína do predaja

29. 10. 2023

Ponúkame vám jedinečnú možnosť získať ikonické vína, ktoré zvyčajne zostávajú u nás „v trezore“. Vzhľadom na momentálne vyšší dopyt po investičných a prémiových vínach sme uvoľnili do predaja vína, ktoré boli doteraz u nás správne uskladnené a archivované. Sú to vína, ktoré patria k najlepším a najžiadanejším na svete. Vo vyspelých enogastronomických krajinách sa tomu hovorí: kto prvý príde, ten prvý melie.

Čítať viac >

Antinori - srdce Chianti

13. 10. 2022

Rodina Antinori patrí medzi najstaršie šľachtické vinárske rodiny na svete. História rodiny je spojená s vínom od roku 1385, kedy sa Giovanni di Piero Antinori stal členom „Arte Fiorentina dei Vinattieri“ čiže cechu florentských vinárov.

Přečítajte si: Rozhovor s pani Evou Horákovou, exportnou manažérkou Marchesi Antinori SPA .

Čítať viac >

„Historickí super toskánski“ sa spájajú v novom združení

09. 12. 2021

Skupina vinárov v Toskánsku vytvorila nový výbor pre „historických super Toskáncov“ s plánmi usporiadať inauguračné podujatie v USA v roku 2022.

Šestnásť zakladajúcich členov minulý týždeň vo Florencii založili nový výbor pre supertoskánske vína.

Čítať viac >

Úspech pre vinárstvo Antinori

07. 08. 2019

Rodina Antinori patrí k najvplyvnejším vinárskym rodinám v Taliansku a je desiatou najstaršou rodinnou spoločnosťou na svete. Históriu výroby vína odštartoval v roku 1385 Giovanni di Piero Antinori. Odvtedy sa vystriedalo 26 generácii Antinoriovcov na čele vinárstva. V súčasnosti vinárstvo vedie Piero Antinori so svojimi troma dcérami.

Čítať viac >

Ako chutí Taliansko? Perfecto!

29. 08. 2018

Taliansko, krajina dobrého jedla a dobrého vína. Hoci je pravda, že Taliani neboli prvým národom, ktorý vynašiel víno, viac ako ktorákoľvek iná krajina preukázali vášeň pre jeho pestovanie i konzumáciu. Víno je neoddeliteľnou súčasťou ich každodenného života, má svoje miesto v umení i kultúre. Možno aj preto sa Taliani dôkladne starajú o jeho výrobný proces a kvalitu chuti. Ako teda chutí Taliansko?  

Čítať viac >

Antinori = talianske víno

24. 07. 2018
Keď sa povie talianske víno, musí sa tiež povedať meno Antinori. Táto urodzená rodina patrí medzi najstaršie šľachtické rodiny na svete a ich…
Čítať viac >

Preskúmajte témy

Najviac čítané

Prečítajte si Taste & Enjoy

 

Taliansko
Balíček Najlepšie Prosecco
mix -
Balíček Najlepšie Prosecco
Slovensko
Balíček TOP slovenské vína
mix -
Balíček TOP slovenské vína
Newsletter
Ustriehnite si zľavy, akcie a degustácie

V newslettroch vám budeme posielať aktuálne akcie na víno, degustácie alebo ďalšie zaujímavé info zo sveta vína.  Z nášho newslettru sa môžete kedykoľvek odhlásiť v jeho spodnej časti.