offerBox
1

3. 5. - Degustácia vín El Coto s 5-chodovou večerou v Hoteli Elizabeth

offerImage

Pozývame vás na degustáciu vín El Coto do Hotela Elizabeth. Môžete sa tešiť na kvalitné španielske vína El Coto, ktoré budú podávané k 5-chodovej degustačnej večeri. 

Čítať viac

Jarná akcia do -40% na vína a alkohol

right-arrow
UŽÍVATEĽSKÉ MENU
VÝBER JAZYKA
Späť Detailný filter
Späť Detailný filter
Späť
Späť

Ochutnajte novinky ¡Hola! a La Marca. Prosecco & Cava v akcii až -30%

Šampanské Moët & Chandon - Synonymum ikony, exkluzivity a kvality

Šampanské Moët & Chandon - Synonymum ikony, exkluzivity a kvality

Moët & Chandon patrí medzi najväčšie Champagne House v Épernay, ktoré distribuujú svoje Champagnes do celého sveta. V súčasnosti sa s touto značkou stretávame na najluxusnejších módnych prehliadkach a v spoločnosti najzvučnejších osobností z celého sveta. O obľúbenosti tohto šampanského svedčí aj fakt, že každú druhú sekundu sa na niektorom mieste vo svete otvára fľaša Moët & Chandon.

Moët & Chandon Brut a ICE teraz v akcii.

 


Vinárstvo Moët & Chandon

Vinárstvo bolo založené v roku 1743 vinárom Claude Moëtom. Dnes Moët & Chanodon vlastní vyše 1 150 ha vinohradov v kategórii Grand a Premier Cru s pôdou bohatou na vápenec a kriedu.

Vďaka viniciam v oblastiach Montagne de Reims, Côte des Blancs, Vallée de la Marne, Sézanne a Aube má vinárstvo prístup k približne 200 z 323 cru  v regióne vrátane 17 Grands crus a 32 zo 44 Premier crus.  Moët & Chandon vlastní jednu z najprestížnejších zbierok historických Champagne na svete, ktoré sú uložené v pivniciach Grand Vintage Reserve.

Ročná produkcia je viac ako 30 miliónov fliaš Champagne. Spolumajiteľ značky Moët & Chandon  je koncern LVMH - Moët Hennessy Louis Vuitton. Nechýba na žiadnej významnej spoločenskej udalosti v Paríži, Londýne, Miláne, New Yorku či v Tokiu.  Je priateľom červených kobercov, dodáva lesk slávnostiam a dotvára výnimočnosť každého okamihu. Moët & Chandon je oficiálnym dodávateľom Champagne pre kráľovské rodiny vo Veľkej Británii, v Dánsku a Španielsku.

Kraľuje Moët & Chandon Brut Imperial

Vlajkovým Champagne vinárstva je Moët & Chandon Brut Imperial. Patrí k najuniverzálnejším Champagne. Prvýkrát bol vyrobený v roku 1869. Blend tvorí 30 – 40% Pinot Noir, 30 – 40% Pinot Meunier, 20 – 30% Chardonnay zo 100 rôznych polôh. Dossage je 9 g/l. Atraktívna vôňa zelených jabĺk, citrusov a egrešov doplnená tónmi pražených mandlí, jazmínu a teplej briošky.

Chuť je svieža a ovocná s jemným intenzívnym perlením a krémovou textúrou. Stredne dlhý minerálny záver. Veľmi solídne Champagne komerčného charakteru, ktoré je vhodné k výnimočným chvíľam.

Moët & Chandon Brut získate do 30. 9. 2020 vo výhodnej cene a ako darček dostanete kalich v tvare flauty s logom Moët & Chandon. Ponuka je limitovaná do vyčerpania zásob.

Pozrite si všetky Moëty na eshope.

Newsletter
Ustriehnite si zľavy, akcie a degustácie

V newslettroch vám budeme posielať aktuálne akcie na víno, degustácie alebo ďalšie zaujímavé info zo sveta vína.  Z nášho newslettru sa môžete kedykoľvek odhlásiť v jeho spodnej časti.