offerBox
1

3. 5. - Degustácia vín El Coto s 5-chodovou večerou v Hoteli Elizabeth

offerImage

Pozývame vás na degustáciu vín El Coto do Hotela Elizabeth. Môžete sa tešiť na kvalitné španielske vína El Coto, ktoré budú podávané k 5-chodovej degustačnej večeri. 

Čítať viac

Jarná akcia do -40% na vína a alkohol

right-arrow
UŽÍVATEĽSKÉ MENU
VÝBER JAZYKA
Späť Detailný filter
Späť Detailný filter
Späť
Späť

Ochutnajte novinky ¡Hola! a La Marca. Prosecco & Cava v akcii až -30%

Novinka - Reya Organica Cuvée Rubino BIO 2018

Novinka - Reya Organica Cuvée Rubino BIO 2018

Reya Organica vám prináša novinku Cuvée Rubino BIO zo Stredoslovenskej vinohradníckej oblasti. Vychutnajte si podmanivú chuť vína s odtlačkom čistej prírody. Zdravá slovenská pôda, ekologické pestovanie a šetrné spracovanie hrozna sú základom pre vína rady Reya Organica s prírodnou vôňou a nezameniteľnou chuťou.

Pozrieť radu Reya Organica na eshope.


Reya Organica je nová privátna značka spoločnosti Corner & Co., ktorá vznikla v spolupráci s ekologickým vinárstvom Víno Natural Domin & Kušický. Prinášame vám novinku v podobe červeného vína Rubino BIO z ročníka 2018, ktorý rozšíril radu vín Reya Organica. 

Hrozno, ktoré bolo použité k výrobe vína Reya Organica Cuvée Rubino BIO 2018, pochádza z ekologických vinohradov, ktoré sú obrábané súlade s prírodou. Vinič je striekaný len povolenými bio prípravkami. Pri výrobe vína neboli použité žiadne chemické pridané látky. Víno je nízkohistamínové a má veľmi nízky obsah oxidu siričitého. Cuvée Rubino tvorí kupáž odrôd 40% Merlot, 25% Cabernet Sauvignon, 25% Pinot Noir a 10% Hron. Víno vyzrievalo 6 mesiacov v drevených sudoch. 

Cuvée Rubino je  určené do gastronómie aj  do retailu, predstavuje dokonalý pomer medzi kvalitou a cenou. Ľahkú manipuláciu pri otváraní vín vám umožní šróbovací uzáver. Vína Reya Organica sú ideálne na popíjanie s priateľmi a výborne sa snúbia k pokrmom.

Reya Organica Bio vino

 

Reya Organica Cuvée Rubino BIO 2018 (eshop)

Ušľachtilá ovocná vôňa čiernych ríbezlí, zrelých višní, škorice, mäty a byliniek. Stredne plná chuť so šarmantným ovocným charakterom, živými hladkými trieslovinami a korenistým záverom.

Potenciál pre vyzrievanie. Ideálny spoločník k hovädzím líčkam na červenom víne a k dusenému zajacovi na divoko.

Podávajte pri teplote 14-16° C v kalichu Riedel Performance Pohár OP Cabernet / Merlot 0884/0 0,834L

Aké su vína Reya Organica

Tieto Bio vína sú určené do gastronómie aj do retailu, predstavujú dokonalý pomer medzi kvalitou a cenou. Ľahkú manipuláciu pri otváraní vín vám umožní šróbovací uzáver. Vína Reya Organica sú ideálne na popíjanie s priateľmi a výborne sa snúbia k pokrmom.

Newsletter
Ustriehnite si zľavy, akcie a degustácie

V newslettroch vám budeme posielať aktuálne akcie na víno, degustácie alebo ďalšie zaujímavé info zo sveta vína.  Z nášho newslettru sa môžete kedykoľvek odhlásiť v jeho spodnej časti.