Druhá časť patrila vínu Santa Cecilia. Červené vlajkové víno z najvýznamnejšej sicílskej odrody Nero d'Avola. Noto je pôvodnou oblasťou tejto odrody na krajnom juhovýchode Sicílie. Santa Cecilia je vyjadrením elegancie, sily, rovnováhy a vznešenosti jedinečných vôní a chutí Sicílie. Meno je odvodené od názvu rodiny – Planeta di Santa Cecilia. Prvý ročník 1997 obsahovl 15% Syrahu.
Santa Cecilia 2020 - Aktuálny ročník. Hrozno pochádza z vinohradov Zuppardo a Agliastro. Pôda bohatá na vápenec, jemná textúra so svetlými úlomkami kriedy. Ručný zber koncom septembra. Lisované a odstopkované hrozno ide do nerezových nádrží, kde začína fermentácia. Hrozno sa trikrát za deň mieša s veľmi krátkymi obdobiami prečerpania. Fermentácia trvá 7/8 dní, pričom teplota udržiavaná okolo 14/15 °C. Dlhá macerácia 30 dní so šupkami. Jablčno-mliečna fermentácia vždy prebieha v nerezových tankoch. Víno vyzrieva vo francúzskych dubových sudoch - 10 % nové, 20 % druhé použitie, 35 % tretie použitie, 35 % štvrté použitie. Komplexné a zároveň harmonické. Intenzívne tóny višne, černice a orientálne korenie. V chuti šťavnaté, ovocno florálne s ľahkou kyselinkou. Takmer integrované taníny. Aj keď je víno pripravené na pitie už teraz, pozitívne bude vyzrievať ešte jednu dekádu.
Santa Cecilia 2018 - Hrozno pochádza z vinohradov Zuppardo a Agliastro. Ručný zber hrozna 20. September. Lisovanie a odstopovanie, následne 21 na šupkách. Po stočení jablčno-mliečna fermentácia v nerezových tankoch. Víno zrelo 14 mesiacov vo francúzskych dubových sudoch značky Allier (2 alebo 3 krát použitie). Výrazná ovocná vôňa zrelých višní, sliviek, černíc, korenia a náznak čiernych olív. V chuti bohaté, plné, hlboké s ovocno korenistým prejavom. Víno s vnútornou energiou a integrovanými trieslovinami. Klasický štýl Nero d´Avola.
Santa Cecilia 2013 - Zima v tomto roku v Noto bola veľmi suchá. Dokonca aj na jar bol nedostatok zrážok. Z tohto dôvodu Nero d'Avola sa preriedilo o niečo viac ako zvyčajne. Horúci august a chladný september. Nakoniec úroda bola menšia ako po iné roky. Ručný zber hrozna 20. September. Lisovanie a odstopovanie, následne 21 na šupkách. Po stočení jablčno-mliečna fermentácia v nerezových tankoch. Víno zrelo 14 mesiacov vo francúzskych dubových sudoch značky Allier (2 alebo 3 krát použitie). Vôňa herbálno zemitá s jemnou absorpciou ovocia. V chuti menej naliehavé, stále si zachováva ovocno korenistý prejav s výbornou aciditou. Veľmi minerálne.
Santa Cecilia 2008 - Hrozno bolo v tomto roku úplne zdravé a nemuselo podstupovať žiadne fytosanitárne ochranné zásahy. Výsledkom bol vynikajúci ročník prajúci najmä pôvodných sicílskym odrodám. Ručný zber 25. September. Lisovanie a odstopovanie, následne na šupkách. 12 dní macerácia. Po stočení jablčno-mliečna fermentácia v nerezových tankoch. Víno zrelo 14 mesiacov vo francúzskych dubových sudoch značky Allier (2 alebo 3 krát použitie).Vo vôni dominujú herbálne a empyreumatické tóny čiernych olív, orientálneho korenia, sladké drievko, kardamón. V chuti stále živé, energické s výbornou harmóniou a odrodovým prejavom. Víno v terciárnej fáze svojho vývoja. Skvelé k domácim Tagliatelle s hubami alebo k pomaly pečenému bravčovému bôčiku s divokým mangoldom a zemiakovým pyré.