offerBox
1

3. 5. - Degustácia vín El Coto s 5-chodovou večerou v Hoteli Elizabeth

offerImage

Pozývame vás na degustáciu vín El Coto do Hotela Elizabeth, ktorý sa nachádza v srdci mesta Trenčín priamo pod stredovekým hradom. Môžete sa tešiť na kvalitné španielske vína El Coto, ktoré budú podávané k 5-chodovej degustačnej večeri. 

Čítať viac

3+1 ZADARMO na ovocné vína Miluron s kódom RIBEZLA

right-arrow
UŽÍVATEĽSKÉ MENU
VÝBER JAZYKA
Späť Detailný filter
Späť Detailný filter
Späť
Späť
Najpredávanejšie vína za rok 2019

Najpredávanejšie vína za rok 2019

Blíži sa koniec roka a nastáva obdobie bilancovať. Ďakujeme Vám, našim zákazníkom, ktorí ste nám prejavili svoju dôveru pri nákupe vín a destilátov. Či ste nás navštívili v predajni na Starej Vajnorskej alebo ste skôr uprednostnili nákup cez eshop sme radi, že si k nám nachádzate cestu.

 Zaujíma vás, ktoré víno sa stalo najpredávanejším za rok 2019?


Prosecco hitom na Slovensku

Vo svete patrí k najpredávanejším šumivým vínam Prosecco. Tento trend si získal aj slovenských zákazníkov. V roku 2019 je najpredávanejším vínom Prosecco Frizzante z vinárstva Terra Serena nasledované v tesnom závese našou značkou Reya Prosecco a Reya Valdobbiadene Prosecco Superiore. Či je leto a či zima, Prosecco je top na Slovensku.

Čo sa týka tichých vín, slovenský zákazník, ako nám ukazuje predaj, nakupuje a podporuje najmä slovenských vinárov.

K najpredávanejších slovenským vinárstvam patrí Pavelka Chateau Zumberg Cabernet Sauvignon, Karpatská PerlaJagnet Veltlínske zelené, Nichta Circum Rizling vlašskýJ&J Ostrožovič Abbrevio Frankovka modrá roséSolaris Muškát žltý.

TIP: Inšpirujte sa výberom vín, ktorá sa stali najpredávanejší za rok 2019! Toto sú bestsellery a vína, ktoré patria medzi najobľúbenejšie.

Villa Maria na vrchole

Medzi zahraničnými vínami sa prvenstvo podarilo obhájiť vinárstvu Villa Maria s vínom Private Bin Sauvignon Blanc Organic. Na druhom mieste sa umiestnilo talianske vinárstvo Giorgio & Gianni Pinot Grigio a na treťom mieste Dr. Loosen Dr. L Riesling z  Mosel.

Z červených vín je stále populárny La Mascota Malbec Mascota Vineyards, Novas Cabernet Sauvignon Gran Reserva BIO z vinárstva Emiliana. Z európskych červených vín je najpredávanejším červeným vínom El Coto Vintage Coto Mayor Crianza zo Španielska.

Dúfame, že ste boli s našimi vínami a službami spokojní a v Novom Roku sa opäť stretneme spolu vo vinotéke na Starej Vajnorskej alebo na akciách spoločnosti Corner & Co, a WinePlanet.sk, ktoré už pomaly pre vás pripravujeme.

Newsletter
Ustriehnite si zľavy, akcie a degustácie

V newslettroch vám budeme posielať aktuálne akcie na víno, degustácie alebo ďalšie zaujímavé info zo sveta vína.  Z nášho newslettru sa môžete kedykoľvek odhlásiť v jeho spodnej časti.