offerBox
1

28. 11. Degustácia slovenských sektov

offerImage

Pozývame vás na degustáciu sektov zo slovenskými vinármi. Atmosféru tejto peknej akcie spríjemní klavirista František Báleš.

Čítať viac
UŽÍVATEĽSKÉ MENU
VÝBER JAZYKA
Späť Detailný filter
Späť Detailný filter
Späť
Späť

Pozrite si vína v akcii do -50% - FINAL BLACK WEEK

Blog na tému Pierre Sparr

Odísť z témy

Jarné vína k sezónnej zelenine a ovociu

15. 04. 2024

Jarná úroda vyvoláva obraz chrumkavej, čerstvej zeleniny. Tradične býva zelenina nepriateľom vína. Horkosť v artičokoch a špargli sa často považuje za protiklad k vínu. Nebojte sa, existuje niekoľko skvelých tipov, ako si správne vybrať vína s jarným pokrmom. 

Jarná ponuka vín až -40%, akcia platná len do 30.4.2024. 

Čítať viac >

Rizoto z pečenej tekvice Hokaido a TIP na víno

20. 09. 2022

Tak ako jesenná príroda hýri farbami, tak i naše jedlo na tanieri by malo byť farebnejšie a sezónne. Tekvica hokkaido je symbolom jesene a má univerzálne využitie v našej kuchyni. Lenka použila pečenú hokkaido tekvicu do rizota a osviežila ho čerstvým ovčím syrom. K nemu odporúčam ružový Crémant d´Alsace Brut Rosé z vinárstva Pierre Sparr.

Čítať viac >

Jahňacie stehno so zeleninou, batátovo-petržlenové pyré - RECEPT a tip na víno

02. 06. 2021

Pre niekoho špecifická chuť jahňacieho mäsa má svoje miesto v takmer každej svetovej kuchyni. Jeho jemná chuť sa zvýrazní použitím cesnaku a byliniek pri pečení. Lenka vám prináša skvelý recept na pečené jahňacie stehno so zeleninou a batátovo petržlenovým pyré. Skvelým partnerom pri tomto pokrme vám bude alsaský Pinot Gris z vinárstva Pierre Sparr.

Inšpirujte sa ďalšími receptami na našom blogu

Čítať viac >

Preskúmajte témy

Najviac čítané

Prečítajte si Taste & Enjoy

 

Taliansko
Balíček Najlepšie Prosecco
mix -
Balíček Najlepšie Prosecco
Newsletter
Ustriehnite si zľavy, akcie a degustácie

V newslettroch vám budeme posielať aktuálne akcie na víno, degustácie alebo ďalšie zaujímavé info zo sveta vína.  Z nášho newslettru sa môžete kedykoľvek odhlásiť v jeho spodnej časti.