Christmas Special Auténtico Nativo - Akcia len 1 deň!

right-arrow
UŽÍVATEĽSKÉ MENU
VÝBER JAZYKA
Späť Detailný filter
Späť Detailný filter
Späť
Späť

Vyhrajte trojdňový pobyt na Tokaji s vínom Ostrožovič. Viac info.

Blog na tému Cantina Di Negrar

Odísť z témy

Talianske červené vína, ktoré treba ochutnať

17. 08. 2021

Pri zostavovaní zoznamu talianskych červených vín je najťažšie vybrať iba jednu oblasť a odrodu, ktorá by bola tá najlepšia. Taliansko má takmer ideálne klimatické podmienky, rozvinutý cestovný ruch a špičkovú gastronómiu. Ak sa chystáte túto krajinu navštíviť, ponúkame vám pár tipov, ktoré červené  vína musíte ochutnať.

Existujú desiatky červených vín z celej krajiny, ktoré sú podceňované. Predstavíme vína, ktoré trvalo dodávajú vynikajúcu kvalitu a typickosť, často za prijateľné ceny.

Čítať viac >

TOP Talianske vína

08. 08. 2020

Pri zostavovaní zoznamu najlepších talianskych vín je najťažšie vybrať oblasť a odrodu, ktorá by bola tá najlepšia. V mnohých krajinách sa zameriavajú na 6 až 10 odrôd, z ktorých vyrábajú vína.

Taliansko má 377 pôvodných autochtónnych odrôd. V súčasnosti je pôvod vín výhodou, ktorý nepotrebuje zdôrazňovať príbeh na úkor kvality.

Čítať viac >

Víno k mäsu, zásady správneho výberu

15. 01. 2020

Správne zvolené víno k menu znamená, že víno aj jedlo musia spolu fungovať v harmónii a vzájomne sa podporiť. Výsledkom je zvýraznenie jemných nuáns jedla aj vína. Pri kombinácii vína s mäsom je v porovnaní so syrom alebo rybou potrebné zvážiť viacero faktorov. Hlavnú úlohu zohráva druh mäsa a spôsob prípravy. Dôležitým prvkom je príloha alebo omáčka. Tie môžu výrazne ovplyvniť výber vín. Ponúkame zopár tipov, podľa ktorých si môžete vybrať víno k mäsu alebo naopak.

Čítať viac >

Preskúmajte témy

Najviac čítané

Prečítajte si Taste & Enjoy

 

Newsletter
Ustriehnite si zľavy, akcie a degustácie

V newslettroch vám budeme posielať aktuálne akcie na víno, degustácie alebo ďalšie zaujímavé info zo sveta vína.  Z nášho newslettru sa môžete kedykoľvek odhlásiť v jeho spodnej časti.