offerBox
1

3. 5. - Degustácia vín El Coto s 5-chodovou večerou v Hoteli Elizabeth

offerImage

Pozývame vás na degustáciu vín El Coto do Hotela Elizabeth, ktorý sa nachádza v srdci mesta Trenčín priamo pod stredovekým hradom. Môžete sa tešiť na kvalitné španielske vína El Coto, ktoré budú podávané k 5-chodovej degustačnej večeri. 

Čítať viac

3+1 ZADARMO na ovocné vína Miluron s kódom RIBEZLA

right-arrow
UŽÍVATEĽSKÉ MENU
VÝBER JAZYKA
Späť Detailný filter
Späť Detailný filter
Späť
Späť
Rok 2020 vo vinárstve Viña Errazuriz

Rok 2020 vo vinárstve Viña Errazuriz

Viña Errázuriz opäť potvrdila svoju kvalitu i v roku 2020. Uznávaný degustátor James Suckling vyzdvihol vína Las Pizarras Chardonnay a Pinot Noir 2019 s vynikajúcimi 98 bodmi. Dom Maximiano Founder’s Reserve 2018 ocenil 96 bodmi...a ocenení bolo oveľa viac.

Objavte vína Errazuriz na našom eshope.


 

Descorchados 2021, sprievodca vín, ktorý napísal Patricio Tapia, ocenil taktiež víno Don Maximianano Founder´s Resereve 2018 97 bodmi a bolo vybrané ako jedno z najlepších červených vín v kategórii červené cuvée.

Las Pizarras Chardonnay 2019 už tretí rok po sebe získalo ocenenie Najlepšie biele víno s 98 bodmi rovnako ako v kategórii červených vín Las Pizarras Pinot Noir 2019. Sprievodca ocenil i technického riaditeľa spoločnosti Viña Errázuriz Francisca Baettig. 

15. októbra 2020 bol majiteľ Eduardo Chadwick ocenený prestížnou cenou „Vinár roka 2020“ spoločnosťami Riedel a The Cambridge Food & Wine Society of Canada za zásluhy čílskej vinárskej scény a za to, že je jedným z najviac nadšených a charizmatických podporovateľov vinohradníckeho a vinárskeho priemyslu. 

„Som hlboko poctený, že som získal toto prestížne uznanie. Chcem poďakovať nášmu tímu za neúnavnú prácu pri výrobe najlepších vín,“ poznamenal Chadwick na margo ocenenia. 

„Tvrdá práca, neustále úsilie vyrobiť najlepšie vína ešte lepšie, spolu s hlbokým záväzkom pre hľadanie a porozumenie rozmanitosti terroiru v údolí Aconcagua je mojím hnacím motorom,“ uviedol Beattig.

Online degustácie

Rok 2020 sa v Errazuriz niesol v duchu netradičnej online oslavy 150. výročia vzniku vinárstva. Tento náročný rok otvoril nové možnosti komunikácie a interakcie vo vinárstve, čo umožnilo lepší kontakt so zákazníkmi cez aplikácie Zoom a Instagram.

Novinkou boli tiež vertikálne online degustácie vedené technickým riaditeľom Franciscom Baettig, ktorý predstavil týmto spôsobom nové vína, ktoré boli vyrobené vo vinárstve. Jedným z nich bolo i víno Don Maximiano Founder´s Reserve, ikonické čílske víno, ktoré je pomenované podľa zakladateľa vinárstva Dom Maximiano Errázuriz Valdivieso.

Vinárstvo založil v roku 1870 a v roku 2020 oslávilo 150 rokov. Ide o výnimočné výročie, ktoré si zaslúži i výnimočné víno. A tým je špeciálna edícia Don Maximiano Founder´s Reserve 2017. 

Vína nájdete na našom eshope.

Rada MAX

Pri príležitosti 150. výročia vo vinárstve otvorili rodinnú historickú pivnicu s ročníkmi, ktoré sú svedectvom histórie a vývoja ikonických vín Don Maximiano Founder’s Reserve, KAI a La Cumbre od ročníka 1983 až po súčasné.

Začiatkom tohto roka uviedlo vinárstvo vína v edícii MAX. Rada MAX ukazuje rozmanitosť údolia  Aconcaguya vo viniciach VIII. MAX, ktoré sa rozprestierajú od hôr k pobrežiu. Táto nová edícia vzdáva poctu zakladateľovi Donovi Maximianovi Errázuriz. 

Newsletter
Ustriehnite si zľavy, akcie a degustácie

V newslettroch vám budeme posielať aktuálne akcie na víno, degustácie alebo ďalšie zaujímavé info zo sveta vína.  Z nášho newslettru sa môžete kedykoľvek odhlásiť v jeho spodnej časti.