Nový Zéland je známy nielen krásnou prírodou a čistotou, ale aj kuchyňou, ktorá vychádza z darov mora, kvalitného mäsa a sviežeho ovocia. V spojení s tamojšími vínami vznikajú neopakovateľné chuťové zážitky. Prinášame vám päť typických jedál, ktoré si viete pripraviť aj doma, a odporúčania, ktoré vína Villa Maria sa k nim hodia najlepšie.

V meste je nový Club!
Hubert prichádza s novinkou, ktorá vzbudzuje zvedavosť!
Hubert Ice Club si už po prvom dúšku získa fanúšikov ultimátneho ľadového osvieženia. Receptúra je vytvorená špeciálne tak, aby ste si novinku mohli vychutnať počas horúcich letných dní s ľadom.
Šestka je číslo, ktoré podľa Francúzov symbolizuje intenzívne šťastie. Šesť zvrtnutí kovovou slučkou „klietočky“, chrániacej zátku, vás delí od potešenia ukrytého vo vnútri fľaše. Šestoraké šumivé dobrodružstvo zhmotnené podarenou rodinkou sektov Hubert Club ste už zažili. Pre všetkých milovníkov bubliniek preto nastal čas urobiť krok vpred.
Nový Club, nové pravidlá
Sekt Hubert Ice Club prichádza na slovenský trh v štýlovej bielej fľaši a v elegantnom dizajne. Nejde však iba o nový obal. Receptúra je vytvorená špeciálne tak, aby ste si novinku mohli vychutnať počas horúcich letných dní s ľadom. Široký a rozmanitý sortiment obľúbených sektov značky Hubert sa tak rozrastá o trendového „benjamína“ , ktorý je originálny technologicky i chuťovo.
Zlatistá iskrivá farba Hubert Ice Club Demi Sec najlepšie vynikne vo väčšom pohári s troma ľadovými kockami a lístkom mladej čerstvej mäty. Senzoricky vyladený, harmonický sekt s decentným muškátovým charakterom vo vôni a nádychom zrelého ananásu v chuti je určený každému, kto si túži vychutnávať originalitu, kvalitu a štýl počas všedných i nevšedných dní.
Novinku Hubert Ice Club nájdete na e- shope www.wineplanet.sk
Sviežu, plnú a jemne korenistú chuť zvýrazňuje dlhotrvajúce perlenie, ktoré aj z bežného posedenia s priateľmi či chvíľky pri debate na slnečnej terase spraví výnimočný okamih. Spôsob, akým technológ so someliérom dosiahli, aby bublinky zostali v pohári a ľad podčiarkol všetky dobré vlastnosti sektu je tajný. Keď radi odhaľujete tajomstvá, garantujeme vám, že s pohárom tohto nováčika v ruke vás bude zaujímať iba očarujúci výsledok.
Na to, aby ste si mohli novinku vychutnať nie je nutné vytvárať príležitosti – Hubert Ice Club je sám o sebe jedinečnou príležitosťou na ľadové osvieženie počas pohodových dní.
O spoločnosti Hubert J. E. :
História spoločnosti siaha do roku 1825. V tom čase šlo o prvú spoločnosť vyrábajúcu sekt podľa pôvodnej francúzskej metódy mimo Francúzska.
Významné úspechy a rozvoj zaznamenala firma najmä pod vedením Johanna E. Huberta a jeho manželky Pauliny. Na miléniovej výstave v Budapešti v roku 1896 rakúsky cisár František Jozef I. ohodnotil Hubert slovami: ,,Toto šampanské je vynikajúce!”
Výroba sa v roku 1952 presunula do Serede, kde pôsobí dodnes. Od roku 2000 sa spoločnosť stala súčasťou skupiny Henkell & Co a koncom roka 2008 prevzala spoločnosť Hubert J. E. do svojho portfólia tiché vína a destiláty pod značkou Vitis. Stala sa tak najväčšou vinárskou spoločnosťou na Slovensku. Od roku 2019 je Hubert J.E súčasťou skupiny Henkell - Freixenet Group.
Ďalšie články

Nie vždy je po ruke barman a nie vždy je čas miešať náročné drinky. Aj doma však môžete zažiť atmosféru koktailového baru – stačí otvoriť fľašu Barback’s. Táto novinka v ponuke WinePlanet prináša hotové koktaily vo fľaši, pripravené podľa originálnych receptúr skúsených barmanov.
Celú kolekciu Barback’s nájdete u nás: Barback’s na WinePlanet

Slovensko síce patrí medzi menšie vinohradnícke oblasti v rámci Európy, no napriek tomu ponúka pestrosť. Šesť vinohradníckych oblastí rozprestierajúcich sa od Bratislavy až po Tokaj tvoria mozaiku ktorá odzrkadľuje charakter slovenských vín. Víno tu nie je len nápojom, ale aj súčasťou kultúry a životného štýlu.

Keď sa povie Záhorie, milovníkom vína sa okamžite vybaví Skalický rubín – červené víno s jedinečným charakterom, ktorého pôvod je viazaný na vinohradnícku oblasť okolo Skalice. A práve toto víno tvorí srdce ponuky Vinárstva Tureček z Vrádišťa.