offerBox
1

3. 5. - Degustácia vín El Coto s 5-chodovou večerou v Hoteli Elizabeth

offerImage

Pozývame vás na degustáciu vín El Coto do Hotela Elizabeth. Môžete sa tešiť na kvalitné španielske vína El Coto, ktoré budú podávané k 5-chodovej degustačnej večeri. 

Čítať viac

Jarná akcia do -40% na vína a alkohol

right-arrow
UŽÍVATEĽSKÉ MENU
VÝBER JAZYKA
Späť Detailný filter
Späť Detailný filter
Späť
Späť

Ochutnajte novinky ¡Hola! a La Marca. Prosecco & Cava v akcii až -30%

Vínotéka WinePlanet Stará Vajnorská - najväčšia predajňa vína v Bratislave

Vínotéka WinePlanet Stará Vajnorská - najväčšia predajňa vína v Bratislave

Na jednom mieste nájdete viac ako 1 300 druhov vína a destilátov z celej planéty. Môžete tu objaviť aj samostatnú klimatizovanú miestnosť s ikonickými vínami, ktoré sú správne uložené a o ich výber sa starajú someliéri. Súčasťou areálu je átrium a degustačná miestnosť, kde sa pravidelne konajú tématické degustácie, akcie priamo s vinármi, školenia pre klientov alebo someliérske kurzy. Zabezpečujeme kompletnú eventovú koordináciu, catering a služby profesionálneho someliéra.


Dizajnové priestory vo vínotéke WinePlanet na Starej Vajnorskej v Bratislave s priestranným átriom ponúkajú dokonalý priestor pre nerušenú zábavu, eventy, večierky, stretnutia alebo workshopy. Zmeňte váš večierok na nezabudnuteľný zážitok. Pripravíme vám originálnu tématiku eventu s ochutnávkou vína alebo spiritov. Zabezpečíme kompletnú eventovú koordináciu, catering a služby profesionálneho someliéra.

V našej degustačnej miestnosti pravidelne robíme akcie, na ktorých sa zúčastňuje od 20 do 150 ľudí. Radi vám pripravíme ponuku na mieru. Organizujeme riadené a neriadené degustácie vína pod vedením someliéra, degustácie prémiových značiek rumov, ginov, vodky, koňakov, či brandy. Zabezpečíme catering, program a profesionálne personálne zabezpečenie. Neváhajte a kontaktujte nás na 0914 230 220.

Kde nás nájdete:

WinePlanet Stará Vajnorská 39, Bratislava - Mapa

 +421 914 230 220, staravajnorska@wineplanet.sk, PO - PI  9:00 - 18:00

 

Široký výber vína a školený personál

Vo vínotéke je vám k dispozícii vzdelaný personál a ochotne vám pomôže pri výbere vína. K dispozícii je vám someliér Rastislav Šuták, ktorý je 24. najlepší someliér sveta podľa výsledkov z Majstrovstiev sveta someliérov a 13. najlepší someliér Európy. Je tiež držiteľom mnohých titulov a ocenení. Využite jeho rady a odporúčania. Víno dovážame z 18 krajín a nájdete u nás viac ako 200 vínnych značiek z celého sveta.

 
Výhodná poloha vínotéky a parkovisko

Predajňa funguje podobne ako obchody s vínom vo svete, ponúka dobrú dostupnosť, široký sortiment tovaru a ochotný personál. Veľkou výhodou je poloha predajne, nachádza sa na Zlatých Pieskoch v blízkosti hlavného ťahu diaľnice a je tu možnosť parkovania na parkovisku priamo pred vínotékou. Za predajňou sa nachádzajú rozľahlé skladové priestory a v prípade veľkých objednávok je možné zaparkovať a naložiť tovar aj priamo zo skladu.

 
Vínotéka v sídle Corner & Co.

Vínotéka sa nachádze v budove, ktorá je sídlom spoločnosti Corner & Co. Svojím rozsiahlym portfóliom vína patrí medzi európsku špičku a jednotku na trhu prémiovej gastronómie. Corner & Co. je distribútorom vína a alkoholu z 18 krajín sveta a v skladových priestoroch sa nachádza viac ako 300 000 fliaš. V sortimente nájdete kvalitné značky vína, akými sú Villa MariaPenfoldsAntinoriTerra SerenaEl CotoBollingerErrazurizCaliterraChateau Ste. Michelle a mnohé ďalšie.

Zóna pre ikonické vína

Súčasťou vínotéky je samostatná klimatizovaná miestnosť s ikonickými vínami, ktoré sú správne uložené a o ich výber sa starajú someliéri. Nachádza sa tu široká zbierka vín zo špičkových svetových vinárstiev a ročníkov, ktoré sú už na trhu raritou. Napríklad Bollinger, Château Haut-Brion, Château Le PuySenaVinedo ChadwickStag´s Leap Wine CellarsGraham´sDomaine Chanson.

 
 
Degustačná miestnosť a átrium

Súčasťou areálu je átrium a degustačná miestnosť, kde sa pravidelne konajú tématické degustácie, akcie priamo s vinármi, školenia pre klientov alebo someliérske kurzy. Firmy alebo skupiny milovníkov vína si môžu miestnosť rezervovať na privátny event alebo degustáciu vína spojenú s občerstvením. Počas dňa slúži táto miestnosť ako neformálna kaviareň.

 
 
Coravin a privátne značky

Firma zastupuje na Slovensku unikátny koncept Coravin, ktorý umožňuje ochutnať víno z fľaše bez nutnosti jej otvorenia. V portfóliu nájdete vlastnú značku vín Reya alebo rum Blue Stamp z ostrova Maurícius v limitovanom počte vyrobených fliaš. Návšteva predajne s vínom spoločnosti Corner & Co. nemusí byť len rýchlou zastávkou na ceste domov z práce, ale príjemným spestrením dňa v každodennom a uponáhľanom svete. Ak hľadáte kvalitu a profesionalitu, zastavte sa v predajni vína a destilátov WinePlanet.

Newsletter
Ustriehnite si zľavy, akcie a degustácie

V newslettroch vám budeme posielať aktuálne akcie na víno, degustácie alebo ďalšie zaujímavé info zo sveta vína.  Z nášho newslettru sa môžete kedykoľvek odhlásiť v jeho spodnej časti.