offerBox
1

3. 5. - Degustácia vín El Coto s 5-chodovou večerou v Hoteli Elizabeth

offerImage

Pozývame vás na degustáciu vín El Coto do Hotela Elizabeth. Môžete sa tešiť na kvalitné španielske vína El Coto, ktoré budú podávané k 5-chodovej degustačnej večeri. 

Čítať viac

Jarná akcia do -40% na vína a alkohol

right-arrow
UŽÍVATEĽSKÉ MENU
VÝBER JAZYKA
Späť Detailný filter
Späť Detailný filter
Späť
Späť

Ochutnajte novinky ¡Hola! a La Marca. Prosecco & Cava v akcii až -30%

Súťaž o balíček Domin & Kušický

Súťaž o balíček Domin & Kušický

Vyhrajte novoročný balíček Domin & Kušický, ktorý je plný vín a krásnych darčekov.

Výherný balíček obsahuje mikinu, ponožky, vývrtku a 5 BIO vín - Chardonnay BIO 2019, Pinot blanc BIO 2021, Tramín červerný BIO 2021, Pinot noir BIO 2017, Cabernet Sauvignon BIO 2021.


Ako sa zapojiť do súťaže?

Pri nákupe akéhokoľvek vína značky Domin a Kušický do 10. 2. 2023 sa zaradíte do súťaže o tento pekný balíček, a to na www.wineplanet.sk alebo v ktorejkoľvek vínotéke WinePlanet. Celkovo sú v súťaži 4 výherné balíčky a víťazov žrebujeme 13. 2. 2023.

*Súťaž skončila. Výhercovia balíčkov boli kontaktovaní a prevzali si výhry na predajniach WinePlanet. Zoznam výhercov: p. Malak, p. Fabula, p. Považan, p. Vagaiova

Pravidlá súťaže.

Rodinné BIO vinárstvo

Vinárstvo Natural Domin a Kušický produkuje vína už takmer tridsať rokov. Boli prvé certifikované Bio vinárstvo na Slovensku. Keď Ján Domin založil vinárstvo v roku 1996, jeho vízia znela „Keď vinárstvo, tak ekologické.“ Dnes vedie vinárstvo jeho dcéra Diana a zať Tibor Kušický.

Natural Domin a Kušický bolo prvé certifikované Bio vinárstvo na Slovensku. Hrozno sa spracováva z vinohradov v obciach Vinica, Veľký Krtíš, Modrý Kameň a Plachtince. Všetky nesú označenie a číslo certifikácie Bio.

 

Newsletter
Ustriehnite si zľavy, akcie a degustácie

V newslettroch vám budeme posielať aktuálne akcie na víno, degustácie alebo ďalšie zaujímavé info zo sveta vína.  Z nášho newslettru sa môžete kedykoľvek odhlásiť v jeho spodnej časti.