offerBox
1

18. 4. - MasterClass Chateau du Cedre na Starej Vajnorskej

offerImage

18. apríla budete mať príležitosť ochutnať v sprievode Aurore del Vitto zo Chateau du Cedre osem vín, medzi nimi aj vzácny Le Cédre Blanc.

Čítať viac

3+1 ZADARMO na ovocné vína Miluron s kódom RIBEZLA

right-arrow
UŽÍVATEĽSKÉ MENU
VÝBER JAZYKA
Späť Detailný filter
Späť Detailný filter
Späť
Späť
„Kde niet vína - niet lásky“ – Vyberáme vína na Valentína

„Kde niet vína - niet lásky“ – Vyberáme vína na Valentína

Blíži sa Valentín, sviatok zamilovaných a otázka, ako potešiť svoju lepšiu polovičku? Ak premýšľate o originálnom valentínskom darčeku, ponúkame vám pár vínnych tipov, s ktorými si môžete spríjemniť romantický večer.


Ružový prípitok

Každý krásny romantický večer začína zapálením sviečok, kyticou ruží a prípitkom. Tento rok vyskúšajte ružové ročníkové Prosecco PINK z vinárstva Terra Serena. Prosecco má úchvatný dizajn, iste poteší aj ako darček. Má atraktívnu ovocnú vôňu a delikátnu sviežu a šťavnatú chuť. Ideálny spoločník k talianskym antipasty, ku grilovaným morským plodom alebo kanapkám s údeným lososom.

Valentín ONA a ON

Vinárstvo Pavelka & Syn prichádza s valentínskou kolekciou vín ONA a ON.

ONA je ružové polosuché víno  z Malokarpatskej vinohradníckej oblasti. Cuvée troch odrôd Cabernet Sauvignon, Merlot a Dornfelder s intenzívnou ovocnou vôňou lesných jahôd, zrelých višní a malín. Svieže, atraktívne ružové víno so šťavnatou kyselinkou a zvyškovým cukrom v závere. Skvelé k jahodovému sorbetu.

ON je biele víno ročníka 2019 z odrody Rizling rýnsky, ktorého časť vyzrievala 9 mesiacov v agátovo dubových sudoch. Víno ON bolo vyrobené ako partner k vínu ONA s prihliadnutím na mužské preferencie. Intenzívna vôňa kvitnúcej lipy a záhradného ovocia s výrazným dotykom agátového medu. Chuť je bohatá doplnená sviežou kyselinkou. Výborný partner k jemne pikantnému bravčovému perkeltu s cestovinami Sgambaro.

Set nájdete na eshope

Víno alebo kytica ruží?

Prekvapte ju originálnym francúzskym vínom od Gerárda Bertranda Coté des Roses. Darujete nielen víno, ale i ružu. Či už dáma vášho srdca uprednostňuje biele, ružové alebo červené, Bertrand ich ponúka všetky tri.

Fľaša zaujme svojim dizajnom, jej dno má totiž tvar ruže. K dokonalému večeru naservírujte cestoviny Sgambaro s grilovanou cuketou a parmezánom. Výhodný balíček nájdete na eshope

Na krídlach lásky

Nechajte svoje zmysly niesť na krídlach lastovičky s vínami vinárstva Printhie. Čistý takmer puristický prejav odrody Chardonnay s vôňou citrusov, zázvoru a jemný dotyk vanilkového struku a byliniek. Prirodzené a svieže víno, ktoré si vás podmaní. Vynikajúce k pečenému francúzskemu minikuriatku s maslovo vínnou omáčkou. 

Shiraz s klasickým rukopisom, ale plný temperamentu.  Intenzívna vôňa černíc, čučoriedok doplnená korenistými a herbálnymi tónmi vanilky, cédrového dreva, škorice a eukalyptu. Víno s excelentnou štruktúrou a harmóniou. Skvelý partner k pečenému jahňaciemu lýtku so zemiakovo zelerovým pyré.

Set Printhie je vo valentínskej zľave do 14.2.2021.

 

"Najkrajší darček je samozrejme darovaný od srdca. Skúste tento rok svoju drahú polovičku prekvapiť originálne a potešte sa navzájom vínom, ktoré tvoria spolu dokonalý pár." Denisa Šutáková, someliérka WinePlanet.sk

 

 

 

Newsletter
Ustriehnite si zľavy, akcie a degustácie

V newslettroch vám budeme posielať aktuálne akcie na víno, degustácie alebo ďalšie zaujímavé info zo sveta vína.  Z nášho newslettru sa môžete kedykoľvek odhlásiť v jeho spodnej časti.