UŽÍVATEĽSKÉ MENU
VÝBER JAZYKA
Späť Detailný filter
Späť Detailný filter
Späť
Späť

Vyhrajte pobyt a degustáciu vo vinárstve Karpatská Perla. Ako sa zapojiť?

Valentínska inšpirácia - cocktail Afrodiziakum

Valentínska inšpirácia - cocktail Afrodiziakum

Už od nepamäti nám matka príroda pomáha dláždiť cestu za láskou. Reč je o afrodiziakách. Existujú v rôznych podobách. Valentín je jedinečnou príležitosťou, kedy si môžete dopriať so svojou polovičkou niečo viac.


Štyri afrodiziaká spojené do nápoja lásky, ktorý vyčarí Vašej polovičke motýle v bruchu.

 

 

Čo je viac ako milovať a byť milovaným? Nič nenahradí čas strávený v blízkosti Vašej polovičky, ktorá Vám opätuje lásku jednoduchých pohľadom a maličkými gestami. 

Či už je to večera pri sviečkach, dobrý film, alebo spoločný relax v podobe prechádzky. Láske nie sú kladené žiadne pravidlá a medze. 

 

Afrodiziakum v skle

Vychutnajte si čistú a nevinnú lásku v podobe cocktailu "Afrodiziakum", vďaka ktorému bude pre vás tento večer nezabudnuteľný. Náš spirit ambasádor  Michal Hájsky Vám ponúka recept na cocktail s kakaovým likérom Nirvana a ginom Pink 47.

Tento gin v podobe diamantu vyhral už viac ako 18 medzinárodných ocenení, je vynikajúci s tonikom ale aj ako základ výnimočných drinkov.

Cocktail Afrodiziakum:

 

 

Newsletter
Ustriehnite si zľavy, akcie a degustácie

V newslettroch vám budeme posielať aktuálne akcie na víno, degustácie alebo ďalšie zaujímavé info zo sveta vína.  Z nášho newslettru sa môžete kedykoľvek odhlásiť v jeho spodnej časti.