offerBox
1

3. 5. - Degustácia vín El Coto s 5-chodovou večerou v Hoteli Elizabeth

offerImage

Pozývame vás na degustáciu vín El Coto do Hotela Elizabeth. Môžete sa tešiť na kvalitné španielske vína El Coto, ktoré budú podávané k 5-chodovej degustačnej večeri. 

Čítať viac

Jarná akcia do -40% na vína a alkohol

right-arrow
UŽÍVATEĽSKÉ MENU
VÝBER JAZYKA
Späť Detailný filter
Späť Detailný filter
Späť
Späť

Ochutnajte novinky ¡Hola! a La Marca. Prosecco & Cava v akcii až -30%

Valentín v ružovom opojení. Pozrite si tipy na Rosé vína.

Valentín v ružovom opojení. Pozrite si tipy na Rosé vína.

Valentín, sviatok zamilovaných sa blíži a vy chcete potešiť svojich blízkych a milovaných. Tento rok vymeňte komerčné srdiečka, sladkosti, kvety alebo šperky originálnym darom. Najkrajší darček je ten, ktorý je darovaný z lásky a zanechá zážitok. Práve kvalitné ružové víno môže byť tým správnym valentínskym darčekom pre vašich blízkych.

Inšpirujte sa: Ružové drinky pre romantický večerValentínske párovanie s vínom


Legenda o Valentínovi

Podľa legendy bol svätý Valentín kňaz  z Talianska. Práve on, aj napriek prísnemu zákazu cisára Cladiusa, tajne sobášil  rímskych vojakov. A práve z Talianska môžete darovať ružové šumivé víno Serena Wines Rosato Spumante. Ľahké, svieže bublinky s ovocným charakterom. Skvelý starter romantického večera, ktorý sa perfektne hodí k talianskym antipasty alebo morským plodom. 

Ruža alebo víno

Ruža je symbolom lásky. Francúzsky vinár Gérard Bertrand s radou vín Coté des Roses ponúka bielu, ružovú a červenú ružu ako víno, ktorej dno fľaše pripomína ružu. Fľašu vytvoril mladý dizajnér Ecole Boulle. Vína Cote des Roses oslavujú stredomorský životný štýl ala Provance.  Fľaša v tvare ruže vznikla ako skvelý marketingový nielen valentínsky nápad. Každý deň môžete obdarovať blízku osobu ružou alebo kyticou troch ruží v podobe vína. 

Malbec a Sauvignon v ružovej verzii

Väčšina z vás pozná Sauvignon ako biele a Malbec ako červené víno. Prekvapte svoju polovičku ružovým Blush Sauvignonon z vinárstva Villa Maria a tiež vínom Malbec ako La Mascota Rosé.

Svieže a šťavnaté rosé, ktoré si získa srdce každého muža či ženy. Či už pripravíte grilovanú rybu alebo hovädzí či lososový tatarák, tieto rosé vytvoria dokonalú harmóniu chutí i romantického večera. 

Ružová horúca španielska krv 

Ak sa chystáte pripraviť španielske tapas, výborným partnerom bude ružové víno z Rioji. Temperamentné Rosado z vinárstva El Coto navodí tú správnu horúcu atmosféru večera. Jeho šťavnatá chuť pripomína červené ríbezle a šípkový čaj. Stredne plné, šťavnaté s osviežujúcou kyselinkou. 

 

A nezabudnite, že Valentín nemusí byť len jeden deň v roku, ale každý deň by sme mali tým najbližším povedať, že nám na nich záleží a obdarovať ich napríklad i fľašou vína z ponuky nášho eshopu.  

 

Newsletter
Ustriehnite si zľavy, akcie a degustácie

V newslettroch vám budeme posielať aktuálne akcie na víno, degustácie alebo ďalšie zaujímavé info zo sveta vína.  Z nášho newslettru sa môžete kedykoľvek odhlásiť v jeho spodnej časti.