offerBox
1

21. 3. - MasterClass Stift Klosterneuburg na Starej Vajnorskej

offerImage

Nezmeškajte príležitosť ochutnať vína z najstaršieho fungujúceho vinárstva v Rakúsku – Stift Klosterneuburg. St. Laurent. Počas Masterclassu budete mať príležitosť ochutnať sedem vín z piatich ročníkov v sprievode exportného manažéra vinárstva Teodora Iennaca.

Čítať viac

Každé šieste najlacnejšie slovenské víno ZADARMO.

right-arrow
UŽÍVATEĽSKÉ MENU
VÝBER JAZYKA
Späť Detailný filter
Späť Detailný filter
Späť
Späť
Blesková zásielka. Do hodiny máte všetko nakúpené a dovezené.

Blesková zásielka. Do hodiny máte všetko nakúpené a dovezené.

WinePlanet pružne zareagoval na želania zákazníkov a štandardné dodanie do 48 hodín rozšíril o tzv. "Bleskovú zásielku". S pomocou využitia taxi služieb eshop rozváža tovar priam bleskovo do hodiny. Túto službu je možné využiť aj víkendy a sviatky a platí na celé územie Bratislavy a okolie do 26 kilometrov.


Dnes prišla presne tá chvíľa, aby sme sa na to zaužívané pozreli inou optikou. Tak ako taxík vnímame na prevoz ľudí, dnes poskytuje v dobe obmedzení prevoz toho, čo sme si boli zvyknutí kúpiť sami.

Takto vznikla platforma aktuálnej spolupráce online obchodu Wineplanet.sk so službami Hopin taxi. S rovnakou dôslednosťou ako pasažiera, dovezie Hopin taxi zásielku rovno domov. Nie štandardne, ale do 1 - 2 hodín od objednávky na územie Bratislavy, Stupavy, Pezinku, Senca, Šamorína a okolia.

Presne v čase, kedy po starostiach dňa hľadáme oddych a uvoľnenie a to dovozom vína, destilátov, kávy, potravín až do polnoci. Táto služba momentálne funguje od pondelku až do nedele, víkendy aj sviatky a pri objednávke až do 21. hodiny.

Blesková zásielka vína, destilátov, kávy a potravín

Služba bleskovej zásielky je reakciou na splnenie očakávaní promptnosti a výnimočného zážitku. Július Chládek, generálny manažér a majiteľ spoločnosti Corner & Co. a WinePlanet.sk sa vyjadril k spolupráci: „Od spustenia bleskovej zásielky cez taxi službu je záujem veľký, čo prinieslo aj zmeny v riadení celej firmy. Súvisí to s vysokou mierou prispôsobenia potrebám zamestnancov, prácou z domu a umožňuje riadenie na diaľku. Súčasťou tejto služby je aj rozšírenie ponuky online obchodu Wineplanet.sk o produkty, ktoré boli žiadané. Okrem alkoholických nápojov sme zaradili do eshopu aj kávu, základné druhy potravín, cestoviny, džemy, konzervované potraviny a iný doplnkový sortiment.“

WinePlanet.sk spustil aj iniciatívu #pijemeslovenske a v ponuke nájdete viac ako 500 druhov slovenského vína od 45 slovenských značiek v akcii.

Newsletter
Ustriehnite si zľavy, akcie a degustácie

V newslettroch vám budeme posielať aktuálne akcie na víno, degustácie alebo ďalšie zaujímavé info zo sveta vína.  Z nášho newslettru sa môžete kedykoľvek odhlásiť v jeho spodnej časti.