offerBox
1

3. 5. - Degustácia vín El Coto s 5-chodovou večerou v Hoteli Elizabeth

offerImage

Pozývame vás na degustáciu vín El Coto do Hotela Elizabeth, ktorý sa nachádza v srdci mesta Trenčín priamo pod stredovekým hradom. Môžete sa tešiť na kvalitné španielske vína El Coto, ktoré budú podávané k 5-chodovej degustačnej večeri. 

Čítať viac

3+1 ZADARMO na ovocné vína Miluron s kódom RIBEZLA

right-arrow
UŽÍVATEĽSKÉ MENU
VÝBER JAZYKA
Späť Detailný filter
Späť Detailný filter
Späť
Späť
Moët & Chandon Grand Day prináša umenie oslavovať

Moët & Chandon Grand Day prináša umenie oslavovať

Francúzsky šampanský dom poteší svet 9. júna prípitkami na oslavu špeciálnych momentov života. 

Tento rok Moët & Chandon ohlásil svoj každoročný Moët & Chandon Grand Day, deň žiariacich osláv po celom svete. Počas 24 hodín sa stretnú priatelia a hostia tohto šampanského domu, aby pozdvihli svoje poháre so šampanským.  Práve 9. júna sa uskutoční celosvetový prípitok na výnimočné momenty, ktoré prinášajú radosť do našich životov.


Moët & Chandon premenoval „Moët Party Day“ stretnutia, ktoré začali v roku 2016, na Moët Grand Day. Pokračuje tak v tradícii osláv v trblietavejšom štýle naplánovaných pre Moët & Chandon vo viac ako 80-tich krajinách sveta. Tieto oslavy spoja viac ako milión ľudí od Hong Kongu po Lagos a do Ženevy po Montreal. Od rána až do noci bude Moët & Chandon pripíjať bublinkami na každej z osláv konaných po celom svete s jedinečnou radou šampanských vín.

moetparty.jpgMoet-Chandon-Logo-MoetGrandDay-PosiQuadri-Black-White-Gold-Red-Logo with date.jpg

Značka Moët & Chandon je dnes synonymom osláv vyplývajúcich z 275 ročnej tradície, kedy značka spájala „umenie žiť“ so svojím vlastným umením „osláv špeciálnych momentov“. Táto skutočnosť vytvorila z Moët & Chandon vynikajúcu voľbu pre oslavy intímnych momentov ako aj dôležitých míľnikov úspechu v živote človeka. Počas Moët & Chandon Grand Day, zdieľame so svetom čaro šampanského a oslavujeme deň zasvätený radosti zo života.

K oslave sa pripája aj Slovensko a Moët & Chandon Grand Day oslávime v Marina Cafe Hamuliakovo. Radi Vás privítame o 21:00 na oslave.

 

Newsletter
Ustriehnite si zľavy, akcie a degustácie

V newslettroch vám budeme posielať aktuálne akcie na víno, degustácie alebo ďalšie zaujímavé info zo sveta vína.  Z nášho newslettru sa môžete kedykoľvek odhlásiť v jeho spodnej časti.