ALPL jablkový mušt vznikol neúnavnou prácou s viac ako 6 000 ovocinárskych rodín z Južného Tirolska a Trentina. Vyrába sa zo starostlivo vybraných a ručne oberaných jabĺk. Alpl stelesňuje pôvodnú silu a prirodzenú čistotu týchto miest. To je jediná ingrediencia, ktorú nájdete v každej fľaši.
Reya
Reya je privátna značka spoločnosti Corner & Co, ktorá vznikla na mieru požiadavkám zákazníkov a pramení z dlhoročných skúseností z gastronómie a distribúcie vína.
Meno tejto značky je pomenované podľa čarovnej bohyne Reya, ktorá darovala zemi víno. Už od svojho zrodu prinášalo bohom dobrú náladu a povznášajúce pocity. Víziou značky Reya je uľahčiť vám výber vína, pretože vyberáme dokonalé víno, ktoré je vo výhodnom pomere medzi kvalitou a cenou. Vína sa starostlivo selektujú a pochádzajú z rôznych vinohradníckych regiónov zeme. Tieto vína sú ideálne na popíjanie s priteľmi, výborne sa hodia ako každodenný doplnok k jedlám a nesklamú vaše chuťové poháriky. Vybrať si môžete z niekoľkých druhov - ochutnajte Reya Prosecco a BIO vína Reya.
ĎALŠIE SÚVISIACE PRODUKTY
Reya
Valdobbiadene Prosecco Superiorešumivé víno, spumante biele - extra dry - rNV - 0,75l
Reya
Gran Cuveé Spumantešumivé víno, spumante biele - extra dry - 0,75l
Reya Organica
Rubino Cuvée BIOakostné víno červené - suché - r2018 - 0,75l
Reya Elementa
Frankovka modrá rosévíno ružové - suché - r2021 - 0,75l
Píšeme na našom BLOGu
Klasický letný drink by mal byť ľahký a osviežujúci . Najlepšie koktaily s vínom na denné pitie by mal mať nižší alkohol, aby organizmus zbytočne nezaťažil.
Ak si počas horúceho dňa chcete vychutnať chladené vínne koktaily, nezabudnite si vychladiť aj poháre. Letné koktaily na báze vína si môžete pripraviť aj doma. Prinášame vám pár tipov na osviežujúce drinky.
Inšpirujte sa: Letné koktaily s ginom
Ružové víno a slnečné lúče idú ruka v ruke. Popularita ružových vín v posledných rokoch vo svete stúpa a získava si čoraz viac priaznivcov, či už vo forme šumivých alebo tichých vín. Prinášame vám päť osviežujúcich koktailov, ktoré si môžete pripraviť s ružovým vínom.
Niektorí ľudia trpia alergiou na obsah histamnu, nazývanou histamínová intolerancia. Histamínovou intoleranciou (HIT) trpí približne jedno až päť percent populácie. Postihnuté osoby nie sú schopné rozložiť histamín prijatý s jedlom v dôsledku nedostatku enzýmov. Histamín vzniká aj pri výrobe vína. Ako vzniká vo víne a ako sa vyrába víno, aby malo nízky obsah histamínu? Dočítate sa nižšie.
Pozrieť nízkohistaminové vína na eshope.