offerBox
1

21. 3. - MasterClass Stift Klosterneuburg na Starej Vajnorskej

offerImage

Nezmeškajte príležitosť ochutnať vína z najstaršieho fungujúceho vinárstva v Rakúsku – Stift Klosterneuburg. St. Laurent. Počas Masterclassu budete mať príležitosť ochutnať sedem vín z piatich ročníkov v sprievode exportného manažéra vinárstva Teodora Iennaca.

Čítať viac

Každé šieste najlacnejšie slovenské víno ZADARMO.

right-arrow
UŽÍVATEĽSKÉ MENU
VÝBER JAZYKA
Späť Detailný filter
Späť Detailný filter
Späť
Späť
24.9. - Rozhovory 10/10 na tému "Burgundsko na tretiu"
Konalo sa.

24.9. - Rozhovory 10/10 na tému "Burgundsko na tretiu"

Posledný štvrtok v septembri bude sviatkom pre každého milovníka vín. Vybrali sme kolekciu vín, ktoré nemajú alternatívu. Ich význam rezonuje podobne ako Beatles či Beethovenova 9. symfónia v hudbe. Možnosť ochutnať napr. dva monopoly z dvoch významných ročníkov či Grand Cru z Nuits z ročníka 2006 je príležitosťou, ktorá sa neopakuje každý deň. Burgundsko nie je len zdrojom nádherných vín, ale aj regiónom inšpirácií, bohatej histórie a skvelej gastronómie.


Zaujal Vás event?

Kúpte si lístok

Rozhovory 10/10 Burgundsko na tretiu
Rozhovory 10/10 Burgundsko na tretiu
50 / ks
Zostáva už len 0 ks

Dátum a miesto konania:  24.9. 2020 o 18:00, WinePlanet, Stará Vajnorská 39, Bratislava

Po zakúpení lístku ste oficiálne registrovaný na podujatie, nepotrebujete predkladať žiadne potvrdenia ani vytlačené lístky. Stačí, keď nahlásite pri vstupe svoje meno, hosteska má k dispozícii menný zoznam. V prípade otázok kontaktuje našu event manažérku na tel. čísle 0905 791 094.

Aké vína ochutnáte?

Tri témy Bourgogne

Albert Bichot Crémant de Bourgogne PURE Blanc de Blancs Brut NV

Albert Bichot Vieilles Vignes de Chardonnay Bourgogne 2018

Domaine Chanson Bourgogne Aligoté 2014

Pravý breh

Domaine Long-Depaquit Chablis Les Vaucopins Premier Cru 2015

Côte d´Or

Albert Bichot Secret de Famille Pinot Noir Bourgogne Côte d´Or 2017

2x Monopole z Nuits

Château Gris Nuits-Saint-Georges Blanc Les Terrasses Monopole 2015

Albert Bichot Fixin Clos de la Perrière Premier Cru Monopole 2016

2x Premier Cru z Beaune

Domaine Chanson Savigny–Dominode Premier Cru 2014

Domaine Chanson Beaune Bressandes Premier Cru 2013

Grand Cru

Chanson Pére & Fils Charmes-Chambertin 2006

 

V zmysle opatrení Úradu verejného zdravotníctva Slovenskej republiky sú pre konanie hromadnej akcie platné tieto nariadenia:

  • vstup a pobyt v mieste hromadného podujatia je umožnený len s prekrytými hornými dýchacími cestami (napríklad rúško, šál, šatka)
  • platí zákaz podávania rúk
  • pred vstupom do priestoru konania sú umiestnené dávkovače na dezinfekciu rúk, každý účastník je povinný ich použiť na dezinfekciu
  • za jedným stolom môžu byť prítomné iba skupiny 2 osôb (skupina sa považujú osoby žijúce v jednej domácnosti, bez ohľadu na vek), alternatívne za jedným stolom môže sedieť viac takýchto skupín, pokiaľ je možné medzi nimi dodržať odstup najmenej 2 m
  • pravidelné umývanie rúk mydlom a teplou vodou, následne utretie do jednorazových papierových obrúskov
  • ak sa u osoby prejavia príznaky akútneho respiračného ochorenia, je potrebné telefonicky kontaktovať svojho ošetrujúceho lekára a opustiť miesto hromadného podujatia
  • v prípade vzniku akútneho respiračného ochorenia (napr. horúčka, kašeľ, nádcha, sťažené dýchanie) je osoba povinná zostať v domácej izolácii
  • pri účasti na hromadnom podujatí a pri príchode a odchode z priestorov hromadného podujatia je nevyhnutné dodržiavanie rozostupy 2 m medzi osobami, to neplatí pre osoby žijúce v spoločnej domácnosti alebo pre partnerov
  • za účelom možného sledovania nákazy bude vytvorený zoznam účastníkov (len mená), ktorý sa uchováva 30 dní

Pri organizácii podujatia je zabezpečené:

  • vykonáva sa pravidelná a častá dezinfekcia priestorov, hlavne dotykových plôch, kľučiek podláh a predmetov
  • dostatočné vetranie priestorov
  • medzi stolmi sú zachované odstupy minimálne 2 m
  • dezinfekcia stolov a dotykových plôch po každom zákazníkovi (vrátane úchopových častí stoličiek a kresiel)
  • pri použití riadu (taniere, príbory, poháre) sa strojovo umýva pri teplote 80°C za použitia umývacieho a dezinfekčného prostriedku
  • obsluhujúci personál používa tvárové rúška a medzi obsluhou jednotlivých stolov vykonáva dezinfekciu rúk, ak je to možné, sú používané jednorazové rukavice
  • hygienické zariadenia sú vybavené tekutým mydlom a papierovými utierkami
  • dezinfekcia hygienických zariadení každú hodinu (s ohľadom na intenzitu použitia)
Newsletter
Ustriehnite si zľavy, akcie a degustácie

V newslettroch vám budeme posielať aktuálne akcie na víno, degustácie alebo ďalšie zaujímavé info zo sveta vína.  Z nášho newslettru sa môžete kedykoľvek odhlásiť v jeho spodnej časti.