Cenový hit týždňa

right-arrow
UŽÍVATEĽSKÉ MENU
VÝBER JAZYKA
Späť Detailný filter
Späť Detailný filter
Späť
Späť

Párty s Villa Maria, už 4.7. Pozrieť vstupenky

Champagne De Saint Gall - umenie výroby kvalitného Champagne

Champagne De Saint Gall - umenie výroby kvalitného Champagne

Za značkou De Saint Gall sa skrýva historický unikát v regióne Champagne. K jeho vytvoreniu a úspechu prispela „Union Champagne“. Spoločne využívajú kolektívny prístup k implementácii vinárskej odbornosti odovzdávanej z generácie na generáciu. Podpis De Saint Gall celkom prirodzene evokuje čistý a elegantný štýl Champagne.


Champagne De Saint Gall je vlajkovou loďou Union Champagne, družstva „novej generácie“ založenej v Avize. Champagne sa vyrába v pivniciach patriacich Union Coopérative Champagne. Tieto dva subjekty spolupracujú už viac ako 50 rokov a zabezpečujú, aby Champagne aj naďalej slúžila svojmu menu.

Spojenie

Champagne de Saint Gall združuje najlepšie družstvá v regióne Champagne. Union Coopérative Champagne bola založená v roku 1966. Dnes združuje 15 družstiev a viac ako 2 300 profesionálov v oblasti vinohradníctva. Champagne Saint Gall je výsledkom tohto výnimočného spojenia. Vyrába sa časom overenými tradičnými postupmi, ale zároveň využíva to najlepšie z moderných technológii doplnkovým spôsobom. O vinič sa starajú v súlade s odôvodnenými vinohradníckymi postupmi a každý vinohrad je starostlivo monitorovaný a prispôsobený vlastným špecifikám, aby získali čo najlepšie hrozno. Chef de Cave je enológ Cédric Jacopin. 

Úspech Champagne de Saint Gall tkvie vo viac ako tisíc hektároch viníc v kategórii Premier a Grands Crus, všetky klasifikované od 95 do 100 % podľa systému hodnotenia Champagne „echelle des crus“. Vinohrady zahŕňajú takmer polovicu oblasti Côte des Blancs, kde kraľuje Chardonnay a vlastnia i niektoré z prestížnych viníc v Montagne de Reims.

Záväzok

Union Champagne vyrábať a predávať hotové Champagne samostatne, je tou najzaujímavejšou vecou, ktorá sa v Champagne stala počas posledných štyridsiatich rokov. 

 

Newsletter
Ustriehnite si zľavy, akcie a degustácie

V newslettroch vám budeme posielať aktuálne akcie na víno, degustácie alebo ďalšie zaujímavé info zo sveta vína.  Z nášho newslettru sa môžete kedykoľvek odhlásiť v jeho spodnej časti.