offerBox
1

28. 11. Degustácia slovenských sektov

offerImage

Pozývame vás na degustáciu sektov zo slovenskými vinármi. Atmosféru tejto peknej akcie spríjemní klavirista František Báleš.

Čítať viac

Black Week Slovenské vína -50%

right-arrow
UŽÍVATEĽSKÉ MENU
VÝBER JAZYKA
Späť Detailný filter
Späť Detailný filter
Späť
Späť

Posledné kusy Beaujolais 2024 v predaji. Ukázať vína.

18.6. - Rozhovory 10/10 na tému Veľkí narušitelia
Konalo sa.

18.6. - Rozhovory 10/10 na tému Veľkí narušitelia

Po krátkej, ale nevyhnutnej prestávke, pokračujeme v Rozhovoroch 10/10, tentokrát na tému Veľkí narušitelia. Témou budú vína, ktoré menia vinohradnícke tradície, prinášajú nový pohľad na výrobu vín, vymedzujú sa konzervatívnemu prístupu alebo naopak tvrdohlavo ho vyzdvihujú. Vo svete vína existuje veľa rarít, ktoré sa predávajú za astronomické ceny, ale aj množstvo unikátnych a hlavne dostupných vín. O tom ako tieto vína chutia sa môžete presvedčiť na júnových 10/ 10, na ktoré vás srdečne pozývame.


Zaujal Vás event?

Kúpte si lístok

Rozhovory 10/10 na tému Veľkí narušitelia
Rozhovory 10/10 na tému Veľkí narušitelia
50 / ks
Zostáva už len 0 ks

Dátum a miesto konania:  18.6. 2020 o 18:00, WinePlanet, Stará Vajnorská 39, Bratislava

Pozrite si pokyny nižšie ku konaniu hromadných podujatí, ich zmena a úprava bude v texte degustácie upravená, ak sa platné nariadenia v čase zmenia.

Aké vína ochutnáte?

Welcome drink - Champagne Ayala Blanc de Blans Brut

Egg

Natural Domin a Kušický Viognier 2018

Len 3%

Domaine Bernard Baudry Chinon Blanc 2018

A prečo nie?

Zind - Humbrecht ZIND 2016

PX nasucho

Ximénez – Spínola Fermantacion Lenta 2016

Corton na bielo

Domaine Chanson Corton Vergennes Grand Cru 2014

Proti prúdu...

le Puy Rose - Marie 2018

Niekto musí byť prvý

Arnoux & Fils Château Lestours Clocher Vacqueyras 2014

Gerard Bertrand Château L´Hospitalet Reserve Rouge La Clape 2009

Domaine des Baumard Clos du Papillon Savennières 2006

Stačí raz ochutnať, ako stokrát počuť

Didier Dagueneau Les Jardins de Babylone Jurançon 2010

 

Rastislav Šuták, someliér Corner & Co.

 

Po zakúpení lístku ste oficiálne registrovaný na podujatie, nepotrebujete predkladať žiadne potvrdenia ani vytlačené lístky. Stačí, keď nahlásite pri vstupe svoje meno, hosteska má k dispozícii menný zoznam. V prípade otázok kontaktuje našu event manažérku na tel. čísle 0905 791 094.

 

V zmysle opatrení Úradu verejného zdravotníctva Slovenskej republiky sú pre konanie hromadnej akcie platné tieto nariadenia:

  • vstup a pobyt v mieste hromadného podujatia je umožnený len s prekrytými hornými dýchacími cestami (napríklad rúško, šál, šatka)
  • platí zákaz podávania rúk
  • pred vstupom do priestoru konania sú umiestnené dávkovače na dezinfekciu rúk, každý účastník je povinný ich použiť na dezinfekciu
  • za jedným stolom môžu byť prítomné iba skupiny 2 osôb (skupina sa považujú osoby žijúce v jednej domácnosti, bez ohľadu na vek), alternatívne za jedným stolom môže sedieť viac takýchto skupín, pokiaľ je možné medzi nimi dodržať odstup najmenej 2 m
  • pravidelné umývanie rúk mydlom a teplou vodou, následne utretie do jednorazových papierových obrúskov
  • ak sa u osoby prejavia príznaky akútneho respiračného ochorenia, je potrebné telefonicky kontaktovať svojho ošetrujúceho lekára a opustiť miesto hromadného podujatia
  • v prípade vzniku akútneho respiračného ochorenia (napr. horúčka, kašeľ, nádcha, sťažené dýchanie) je osoba povinná zostať v domácej izolácii
  • pri účasti na hromadnom podujatí a pri príchode a odchode z priestorov hromadného podujatia je nevyhnutné dodržiavanie rozostupy 2 m medzi osobami, to neplatí pre osoby žijúce v spoločnej domácnosti alebo pre partnerov
  • za účelom možného sledovania nákazy bude vytvorený zoznam účastníkov (len mená), ktorý sa uchováva 30 dní

Pri organizácii podujatia je zabezpečené:

  • vykonáva sa pravidelná a častá dezinfekcia priestorov, hlavne dotykových plôch, kľučiek podláh a predmetov
  • dostatočné vetranie priestorov
  • medzi stolmi sú zachované odstupy minimálne 2 m
  • dezinfekcia stolov a dotykových plôch po každom zákazníkovi (vrátane úchopových častí stoličiek a kresiel)
  • pri použití riadu (taniere, príbory, poháre) sa strojovo umýva pri teplote 80°C za použitia umývacieho a dezinfekčného prostriedku
  • obsluhujúci personál používa tvárové rúška a medzi obsluhou jednotlivých stolov vykonáva dezinfekciu rúk, ak je to možné, sú používané jednorazové rukavice
  • hygienické zariadenia sú vybavené tekutým mydlom a papierovými utierkami
  • dezinfekcia hygienických zariadení každú hodinu (s ohľadom na intenzitu použitia)

 

Newsletter
Ustriehnite si zľavy, akcie a degustácie

V newslettroch vám budeme posielať aktuálne akcie na víno, degustácie alebo ďalšie zaujímavé info zo sveta vína.  Z nášho newslettru sa môžete kedykoľvek odhlásiť v jeho spodnej časti.